סטייק יבש עם סלסה פירות טריים עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 196 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם 4 כפית אורגנו, בצל, מנגו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לשפשף תבלין יבש הטוב ביותר עבור עוף, בשר חזיר, סלסה פירות טריים, ו בוריטוס הודו עם סלסה פירות טריים.
הוראות
1
כדי להכין סטייק, לשלב הראשון 7 מרכיבים; לשפשף באופן שווה על סטייק. מכסים ומקררים 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
הכן גריל או broiler.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
ערמוני מים, משולבים
3
כדי להכין סלסה, לשלב בצל אדום, 2 מיץ כפות, ו 1/2 כפית מלח, משליך למעיל.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
בואו לעמוד 30 דקות.
5
מערבבים מנגו ו-7 המרכיבים הבאים (מנגו דרך jalapeo) בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
להוסיף תערובת בצל; לזרוק בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
7
מניחים סטייק על מתלה גריל או מחבת broiler מצופה ספריי בישול; לבשל 6 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילר
ערמוני מים, משולבים
8
מניחים סטייק על מגש; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
9
חותכים באלכסון על פני תבואה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.