סטייק סינטה חנוק עם רוטב אדובו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק סינטה חנוק עם רוטב Adobo. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אם יש לך רוטב סויה, צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, קורנפלור, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו סטייק סינטה חנוק ברוטב פרמזן-פלפל, סטייק סינטה עם רוטב פטריות עשיר, ו סינטה חתוכה בבצל, עם פשטידת תפוחי אדמה ורוקפור וסלט תרד עם רוטב בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחלקים סינטה ל 4 חלקים שווים, בעיצוב כל אחד לקציצה בעובי 1/2 אינץ'.
מסננים chipotles במסננת מעל קערה, הזמנת 1/4 כוס רוטב adobo. מילואים צ ' יילס לשימוש נוסף.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים קציצות ובצל; מבשלים 5 דקות בכל צד.
מוסיפים רוטב אדובו וקונסום; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
מערבבים היטב רוטב סויה קורנפלור; מערבבים היטב.
מוסיפים למחבת; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד עבה.