קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

סטייק קולב בגריל עם ירקות מעושנים, רוטב ברביקיו ודרום מערב צ'ימיצ' ורי

סטייק קולב בגריל עם ירקות מעושנים, רוטב ברביקיו ודרום מערב צ'ימיצ' ורי
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? סטייק קולב בגריל עם ירקות מעושנים, רוטב ברביקיו ודרום מערב צ'ימיצ' ורי יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 707 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב אדובו, רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל אמריקה הלטינית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. עם כפית ציון 79%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סטייק קולב ורוטב צ'ימיצ' ורי, סטייק קולב עם תפוז-אורגנו צ'ימיצ' ורי, ו סטייק קולב מושחר עם פלנטנים וצ'ימיצ' ורי.

הוראות

1
ציוד מיוחד: שבבי עץ, ספוג במים
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
למרינדת הסטייק: בתבנית אפייה מקציפים יחד את היין, העשן הנוזלי והחומץ.
מרכיבים שתצטרך
עשן נוזליעשן נוזלי
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מפזרים את הסטייק במלח ופלפל ומניחים במרינדה. מרינדים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1
שלבו בסיר את הקטשופ, רוטב הווסטרשייר, האגבה, רוטב האדובו וצ 'ילי הצ' יפוטלה וצמצמו עד לסמיכות ולמריחה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
שמן פלפלשמן פלפל
טורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשהטורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשה
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1
שלב את הצלפים, הקורניצ 'ונים, הכוסברה, הפטרוזיליה והג' לפנו במעבד מזון ודופק עד שהרוטב שמנמן. כשהמנוע פועל, שופכים לאט שמן עד שהרוטב מתאחד היטב ומעט חלק; זה לא אמור להיות משחה מחית. טועמים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
GherkinsGherkins
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
לירקות המעושנים ולסטייק: מחממים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
3
מוציאים את הסטייק מהמרינדה וצולים לטמפרטורה הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מברישים במעט עשן נוזלי לקבלת טעם בגריל ומברישים ברוטב הברביקיו. מילואים.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
עשן נוזליעשן נוזלי
5
צולים את הפלפלים על תבנית גריל.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
עטפו את שבבי העץ בשקית נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מניחים את הפלפלים ושבבי העץ בסיר עם העשן הנוזלי ו -1 כף מים ואדים לכמה דקות כדי להחדיר טעם.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
עשן נוזליעשן נוזלי
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מגישים את הסטייק עם צ 'ימיצ' ורי הדרום מערבי ועם הפלפלים הצלויים ושאר רוטב הברביקיו בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן

מרכיבים

11 קילו קישואים,טורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשהטורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשה2(חוֹרֶף)סירופ אגבהסירופ אגבה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ בלסמי תאנהחומץ בלסמי תאנה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלקים שווים צלפים קצוצים וקורניצ'וניםחלקים שווים צלפים קצוצים וקורניצ'ונים1צ'יפוטלה צ' ילה באדובו, טחוןצ'יפוטלה צ' ילה באדובו, טחון907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קולב או סטייק אגף (בערךקולב או סטייק אגף (בערך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה1פלפל ירוק, פרוספלפל ירוק, פרוס1חלפיניו, חתוך לקוביותחלפיניו, חתוך לקוביות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעשן נוזליעשן נוזלי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקנוזל עשן, בתוספת יותר עבור צחצוחנוזל עשן, בתוספת יותר עבור צחצוח4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1פלפל אדום, פרוספלפל אדום, פרוס7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי3(חוֹרֶף)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר1פלפל צהוב, פרוספלפל צהוב, פרוס

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

סטייק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
ניחוחות של דובדבן שחור, פלפל אנגלי, דומדמניות שחורות וטיט ואחריהם טעמים של פטל בר, פירות יער כהים ומינרליות סלע כתוש. הכניסה הצפופה מלווה בתחושת פה מתוקה ועסיסית, הנתמכת בחומציות, טאנינים משיי וגימור אדמתי עדין.