סטייק קולב בגריל עם רוטב דמי פורט שאלוט צלוי ושעועית ירוקה שום בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק קולב בגריל עם רוטב דמי צלוי פורט שום שעועית ירוקה בגריל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 627 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך סוכר, שום, שעועית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. נסו סטייק קולב בגריל עם דמי-גלייס פטריות, סטייק קולב בגריל עם רוטב פלפל ירוק מנומר, ו סטייק מתלה עם רוטב שום ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים קלות את הסטייקים בשמן קנולה ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל; מכסים ומניחים במקרר עד שמוכנים לגריל.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ושמן קל באח.
מניחים גיליון של רדיד אלומיניום על כ 1/3 של משטח הגריל.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה. מבשלים את השעועית הירוקה במים רותחים עד מחומם דרך עדיין מוצק, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את השום ו 1/4 כוס שמן קנולה לשעועית הירוקה וזורקים למעיל. מתבלים במלח ופלפל; מניחים בצד.
מערבבים את המים, הסוכר, ואת הצלי יחד בסיר עד הסוכר מתמוסס; לכסות את המחבת ולהביא את התערובת לרתיחה.
מסננים את הנוזל ומחזירים את השאלוט למחבת.
מוסיפים את היין ואת גלל דמי לסיר ומניחים מעל חום בינוני; מבשלים עד הנוזל מפחית לכמחצית נפח המקורי שלה. מערבבים את החמאה לתוך התערובת עד שהוא נמס.
הסר את המחבת מהחום. מתבלים במלח לפי הצורך. שמור על הסיר מכוסה עד הסטייקים מוכנים.
מורחים את השעועית הירוקה על החלק של הגריל מוכן עם רדיד אלומיניום ומאפשרים לסיים את הבישול תוך צליית הסטייקים.
מבשלים את הסטייקים עד שהם מתחילים להתקשות, והם אדמדמים ורודים ועסיסיים במרכז, כ 2 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 130 מעלות F (54 מעלות C). אפשר לסטייקים לנוח 5 דקות לפני הצבת על צלחות בודדות. כפית את הרוטב על הסטייקים.
מגישים את השעועית הירוקה בצד.