קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות3
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סטייקי טונה עם חמאת פלפל לימון

סטייקי טונה עם חמאת פלפל לימון
סטייקי טונה עם חמאת פלפל לימון דורשים בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 320 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן כל אחד. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 72 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם שמן זית, חמאה, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 44%. נסו סטייקי טונה עם חמאת פלפל לימון, סטייקי טונה בגריל עם חמאת לימון-פלפל, ו סטייקי פלפל טונה צרובים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחמאת פלפל הלימון: בקערה קטנה שלבו את החמאה, גרידת הלימון, מיץ הלימון, הפלפל ואבקת השום, תוך ערבוב לתערובת אחידה. מכסים ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
פלפל לימוןפלפל לימון
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
חמאהחמאה
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
לטונה: חממו את הגריל לחום בינוני-גבוה, בערך 350 מעלות צלזיוס. ריססו את מתלה הגריל בתרסיס בישול לא מקל ולא דליק.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
טונהטונה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מברישים את פרוסות הלחם באופן שווה עם 2 כפות שמן זית. צולים את הלחם עד קלוי, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
מוציאים מהגריל ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
מברישים את הטונה באופן שווה עם 2 כפות שמן הזית הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
טונהטונה
6
מפזרים כל סטייק באופן שווה במלח ופלפל. צולים את הטונה במשך 3 עד 4 דקות לכל צד, או עד למידת האלימות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סטייק.סטייק.
טונהטונה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
מניחים כל סטייק טונה מעל 1 פרוסת לחם בגריל. מעל כל סטייק טונה בכמות הרצויה של חמאת פלפל לימון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לימוןפלפל לימון
סטייק טונהסטייק טונה
חמאהחמאה
לחםלחם
8
מקשטים בפרוסות לימון מקורמלות, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
9
מגישים מיד.
10
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
11
פורסים את הלימונים. טובלים את הצד החתוך כלפי מטה לקערת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
סוכרסוכר
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצותצנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
מניחים על הגריל, חותכים את הצד כלפי מטה, וצולים עד לקרמל, 2 עד 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזילי. אף על פי שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז ' י יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים מתאימים יותר יין לבן. הר הגאווה כרמים מרלו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
כרמי הר הגאווה מרלו
כרמי הר הגאווה מרלו
אף מפואר של שזיף בהיר, דובדבן, עלה כותרת של ורדים,תות ואגוז מציג יין מפתה שמגדיר את בלוטות הטעם. החיך מרובד ושופע, ומבטא גלים גליים של פרי אדום השזורים זה בזה על ידי חיך אמצע עשיר וחומציות תוססת. 7% קברנה סוביניון מגוש הסלע הוולקני וגוש גבעת הרוקי קוורץ שולבו בכדי להוסיף עומק ומבנה ליין. בעוד שלעתים קרובות אנו מתארים את המרלו הזה כ" מרלו של חובב מוניות", 2011 מדגים מה הופך את המרלו לכל כך יפה ומיוחד כמו ריכוז יין זני, מרקם חלק אך מלא, עדינות ואקס פקטור חמקמק שיש לו " חושיות."תערובת: 93% מרלו ו -7% קברנה סוביניון.