לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סלט ביסטרו עם רוטב תרד-קיסר. מתאים ל-6 ומחירו 8 מנות.38 דולר למנה. מנה אחת מכילה 898 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 76 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 6 דקות. אם יש לכם אנשובי, חרדל דיז'ון, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. מתכונים דומים: סלט תרד ובייקון עם רוטב קיסר, סלט קיסר עוף עם קרוטוני שום {ורוטב קיסר קל}, ו סלט פסטה קיסר עוף עם רוטב קיסר קל.
הוראות
1
הפוך את ההלבשה: מחממים את התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים את החלק העליון של 1/2 אינץ ' מראש השום וזורקים; מניחים את השום על פיסת נייר כסף, מזלפים שמן זית, מתבלים במלח ועוטפים. צולים עד שהם רכים, 30 דקות. מצננים; סוחטים את הציפורן מעורותיהם.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
מחית בבלנדר את השום הקלוי, התרד, האנשובי, החלמון, החרדל, החומץ ו -3 / 4 כוס מים. עם המנוע פועל, לאט להוסיף 1 כוס שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
אנשובי
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
זנים של פטריות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מכינים את הסלט:מחממים את הברוילר. מבשלים את הפנקטה במחבת על אש בינונית עד שהיא פריכה, 6 דקות; מעבירים למגבות נייר לניקוז. שמרו את הטפטופים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מברישים את הלחם בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל וצולים עד לקלייה. מגניב, ואז לחתוך לקוביות.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים את הפנצ 'טה, קוביות הלחם ו -2 כפות מטפטפי הפנצ' טה וזורקים. מחלקים בין קערות ומזלפים רוטב.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
צילום: קייט סירס
9
הפוך את ההלבשה: מחממים את התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
חותכים את החלק העליון של 1/2 אינץ ' מראש השום וזורקים; מניחים את השום על פיסת נייר כסף, מזלפים שמן זית, מתבלים במלח ועוטפים. צולים עד שהם רכים, 30 דקות. מצננים; סוחטים את הציפורן מעורותיהם.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
מחית בבלנדר את השום הקלוי, התרד, האנשובי, החלמון, החרדל, החומץ ו -3 / 4 כוס מים. עם המנוע פועל, לאט להוסיף 1 כוס שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
אנשובי
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
זנים של פטריות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
מכינים את הסלט:מחממים את הברוילר. מבשלים את הפנקטה במחבת על אש בינונית עד שהיא פריכה, 6 דקות; מעבירים למגבות נייר לניקוז. שמרו את הטפטופים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
מברישים את הלחם בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל וצולים עד לקלייה. מגניב, ואז לחתוך לקוביות.