תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שיפוד סלט יווני. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 110 קלוריות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. אם יש לך בצל, גבינת פטה, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 66%. נסו סופלאקי יווני של קיטנקל (כבש משופד בגריל או חזיר), עוף משופד חריף עם שומר-סלט תפוזים, ו קל בגריל תרנגולות קורניש וקישואים עם מרינדה יוונית, צזיקי, וסלט יווני (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: במבוק 12 (6 אינץ') או שיפודי עץ
ציוד שתשתמש בו
שיפודי עץ
3
עבור שיפודים: חוט את שיפודים מתחילים עם עגבניות, ואז חתיכת גבינת פטה, זית, חתיכת בצל ולסיים עם עגבנייה אחרת. חזור עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פטה
עגבנייה
זיתים
בצל
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
4
עבור ויניגרט: בקערה קטנה, לערבב יחד את מיץ לימון, חומץ יין אדום אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין אדום
מיץ לימון
ויניגרט
אורגנו
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
לטאטא בשמן זית עד שהתערובת מתעבה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
סדר את השיפודים על מגש הגשה. כפית את הויניגרט על השיפודים ומפזרים את האורגנו הקצוץ.
Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero הן אפשרויות נהדרות עבור יוונית. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. אתה יכול לנסות Skouras סנט ג ' ורג ' Agiorgitiko. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.