סלט תפוחי אדמה פולני
סלט תפוחי אדמה פולני לוקח מסביב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 340 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 52%, המנה הזו מוצקה. סלט תפוחי אדמה פולני, סלט תפוחי האדמה הפולני של ג'ו, ו קופיטקה (כופתאות תפוחי אדמה פולניות) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שהם רכים אך יציבים. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שכבר לא ורוד.
מוציאים וחותכים ל-1/4 אינץ'. פרוסות; מניחים בצד.
באותה מחבת שלבו את הסוכר, הקמח, המלח, החרדל וזרעי הסלרי. מבשלים ומערבבים על אש בינונית בחמאה עד שהתערובת חמה ומבעבעת. מוסיפים בהדרגה מרק וחומץ; מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים עד להסמכה. מערבבים פנימה את הבצל, הסלרי, הפטרוזיליה והנקניק.
מסננים תפוחי אדמה; מקלפים ופורסים למחבת. מערבבים בעדינות לתערובת נקניקיות.