סלט תרד וארטישוק חם
תרד חם סלט ארטישוק דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך גבינת פטה, לבבות ארטישוק במרינדה, תרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מתאבן במחיר סביר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. מתכונים דומים: סלט תרד ארטישוק, סלט פסטה ארטישוק תרד, ו סלט ארטישוק תרד שמנת.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
טפטוף שמן זית על תבנית אפייה מעוטרת.
מורחים עלי תרד בשכבה עבה המכסה את תבנית האפייה. מסדרים בצל וארטישוקים על התרד, ומטפטפים את המרינדה מהצנצנת על כל הסלט.
מפזרים את הגבינה (ונקניק, אם תרצה).
אופים במשך כ 10 דקות, או עד התרד הוא נבול אבל לא פריך.