קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 18 דק.
מנות6
ציון בריאות54
מגזין

סלמון מבושל עם לימון נענע צזיקי

סלמון מבושל עם לימון נענע צזיקי
סלמון מבושל עם לימון נענע Tzatziki נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. אם יש לך גרידת לימון, יין, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-18 דקות. נסו עשב שלוק וסלמון לימון, סלמון מבושל עם מיונז לימון, ו סטייקים סלמון עלומות במרק לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים את היין, מים, עלי דפנה, פטרוזיליה ושל לימונים פרוסים למחבת עמוקה גדולה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
פטרוזיליהפטרוזיליה
לימוןלימון
מיםמים
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיף את הסלמון, צד העור למטה.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
4
להוסיף עוד מים, במידת הצורך, כדי לכסות את הסלמון. מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה עד הדג הוא רק מבושל דרך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
מיםמים
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מעבירים את הדג לצלחת, מכסים אותו ומקררים אותו לחלוטין במקרר, כ 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
6
כדי לשרת, לקלף את העור מן הפילה לגרד משם כל בשר חום.
7
שים את הדג על צלחת הגשה, מקשט עם בצל ירוק ואת פרוסות לימון הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
לימוןלימון
דגיםדגים
8
מגישים עם Tzatziki מנטה לימון.
מרכיבים שתצטרך
צזיקיצזיקי
לימוןלימון
מנטהמנטה
9
קו מסננת עם מגבת נייר ולשים את המסננת על קערה.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מסננתמסננת
קערהקערה
10
שים את היוגורט במסננת ומניח אותו במקרר כדי לנקז ולעבות במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
יוגורטיוגורט
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
11
זרע וגרר בגסות המלפפון.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
12
לנקז אותו היטב. בקערה בינונית, מערבבים יחד את היוגורט העבה ושמן זית. מערבבים את המלפפון, מיץ לימון, שום, גרידה ונענע. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
מלפפוןמלפפון
שוםשום
יוגורטיוגורט
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.