ספגטי עם בוטרגה ופירורי לחם שקדים
ספגטי עם בוטרגן ופירורי לחם שקדים הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 618 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין דורש ספגטי, בוטרגה, פירורי לחם גס, ופלפל. כדי להשתמש ב השקדים blanched אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אצטרובלים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ספגטי עם בוטרגן ופירורי לחם שקדים, ספגטי עם אנשובי ופירורי לחם (Spaghetti con Acciughe e Mollica), ו ספגטי עם פירורי לחם.
הוראות
משרים את הצלפים בקערה של מים קרים במשך 1 שעה.
לנקז דק קוצצים את הצלפים.
בינתיים, מחממים את התנור ל 35
טוסט השקדים על תבנית אפייה במשך 10 דקות, עד חום זהוב.
תן לשקדים להתקרר, ולאחר מכן קוצצים אותם בגסות; מעבירים למעבד מזון וטוחנים היטב.
מורחים את פירורי הלחם על תבנית האפייה וטוסט בתנור עד פריך.
בואו מגניב, ואז לזרוק עם שקדים ופטרוזיליה.
בסיר גדול, להמיס את החמאה ב 1/2 כוס בתוספת 2 כפות של השמן.
מוסיפים את הצלפים, פלפל אדום כתוש וחצי של בוטרגה ומבשלים מעל חום מתון עד רוחש, על 5 דקות.
בסיר גדול נוסף של מים מלוחים רותחים, לבשל את הספגטי, ערבוב, עד אל דנטה.
מסננים את הספגטי, שומרים 3/4 כוס מים לבישול הפסטה.
מוסיפים את הפסטה לרוטב הבוטרגה. מערבבים במי בישול שמורים, 2 כפות בכל פעם, עד הפסטה מצופה ברוטב עשיר.
פיזור רבע מהתערובת פירור הלחם בקערה גדולה ורדודה. למעלה עם שליש מהפסטה. חזור על השכבות פעמיים נוספות, המסתיימות בתערובת פירורי הלחם.
מפזרים את הבוטרגה הנותרת על הפסטה וטפטוף עם שארית 1/4 כוס שמן הזית.