קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות13
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ספגטי עם בוטרגה ופירורי לחם שקדים

ספגטי עם בוטרגה ופירורי לחם שקדים
ספגטי עם בוטרגן ופירורי לחם שקדים הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 618 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין דורש ספגטי, בוטרגה, פירורי לחם גס, ופלפל. כדי להשתמש ב השקדים blanched אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אצטרובלים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ספגטי עם בוטרגן ופירורי לחם שקדים, ספגטי עם אנשובי ופירורי לחם (Spaghetti con Acciughe e Mollica), ו ספגטי עם פירורי לחם.

הוראות

1
משרים את הצלפים בקערה של מים קרים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
לנקז דק קוצצים את הצלפים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
3
בינתיים, מחממים את התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
טוסט השקדים על תבנית אפייה במשך 10 דקות, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
תן לשקדים להתקרר, ולאחר מכן קוצצים אותם בגסות; מעבירים למעבד מזון וטוחנים היטב.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
6
מורחים את פירורי הלחם על תבנית האפייה וטוסט בתנור עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בואו מגניב, ואז לזרוק עם שקדים ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8
בסיר גדול, להמיס את החמאה ב 1/2 כוס בתוספת 2 כפות של השמן.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מוסיפים את הצלפים, פלפל אדום כתוש וחצי של בוטרגה ומבשלים מעל חום מתון עד רוחש, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
10
הסר מהחום.
11
בסיר גדול נוסף של מים מלוחים רותחים, לבשל את הספגטי, ערבוב, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
מסננים את הספגטי, שומרים 3/4 כוס מים לבישול הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
13
מוסיפים את הפסטה לרוטב הבוטרגה. מערבבים במי בישול שמורים, 2 כפות בכל פעם, עד הפסטה מצופה ברוטב עשיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
14
פיזור רבע מהתערובת פירור הלחם בקערה גדולה ורדודה. למעלה עם שליש מהפסטה. חזור על השכבות פעמיים נוספות, המסתיימות בתערובת פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
מפזרים את הבוטרגה הנותרת על הפסטה וטפטוף עם שארית 1/4 כוס שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
16
מגישים מייד.