ספגטי קרבונרה ® Classico
המתכון Classico® Spaghetti Carbonara יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-30 דקות. במנה עיקרית זו יש 499 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-48 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך רוטב שמנת אלפרדו פסטה, יין, pancetta, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו ספגטי קרבונרה, ספגטי קרבונרה, ו ספגטי קרבונרה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה אל דנטה על פי הוראות החבילה ולנקז, בהזמנת כ 1/4 כוס מים פסטה. להחזיר פסטה לסיר ולכסות כדי להתחמם. בקערה בינונית, לטאטא יחד רוטב פסטה וביצים, ולהניח בצד.
בינתיים, במחבת גדולה מעל חום בינוני, חום pancetta במשך 3 עד 4 דקות, או עד פריך, מפנה מדי פעם.
מניחים pancetta על מגבות נייר קרמבל גס או קוצצים, שמירה על טפטוף.
באותו מחבת עם טפטופים שמורים על חום גבוה בינוני, לבשל שאלוט ושום במשך 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים ביין ומבשלים עוד דקה.
להחזיר סיר פסטה לצינור על אש נמוכה.
מוסיפים תערובת שאלוט לפסטה חמה וזורקים קלות עם מלקחיים. מוסיפים לאט לאט תערובת רוטב פסטה, קצת בכל פעם, זורקים פסטה לעתים קרובות כדי למנוע ביצים ערבול. מבשלים 4 עד 6 דקות, או עד שהרוטב מבושל דרך מעובה.
להוסיף מי פסטה חמה שמורות במידת הצורך רוטב דק כדי עקביות הרצוי.
מוסיפים גבינה, פטרוזיליה ופנצ ' טה מתפוררים, ומבשלים עוד דקה, ערבוב לעתים קרובות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם אם תרצו.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.