סקאלופה אל פיציולו
סקאלופן אל פיציולו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 554 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. ראש לחנות ולקחת פלפל, ירך עגל, עלי אורגנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. עם כפית ציון 62%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צלעות עגל פיציולו.
הוראות
בקערה רדודה מערבבים קמח עם מלח ופלפל שחור גרוס טרי. לחפור חתיכות עגל בתערובת קמח ולהניח בצד. במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים שמן זית על אש בינונית גבוהה עד שרק מעשנים. לנער עודף קמח מן העגל ומניחים חתיכות במחבת. מבשלים עד להזהבה מצד אחד, בערך 5 עד 6 דקות. הופכים וממשיכים לבשל עד להזהבה, בערך 4 עד 5 דקות.
הסר חתיכות עגל ושופכים שמן.
מוסיפים 1/2 כוס מים למחבת ומזלפים, מגרדים קלות בעזרת כף עץ כדי לשחרר חתיכות חומות.
מוסיפים רוטב עגבניות ומביאים לרתיחה. החלף עגל במחבת ומעיל ברוטב.
מניחים 2 חתיכות מוצרלה טרייה מעל כל חתיכת עגל ומכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל -350 מעלות למשך 6 עד 8 דקות, או עד שהגבינה נמסה.
מוציאים את התבנית מהתנור.
מניחים עגל על מגש, מקיפים ברוטב, מפזרים אורגנו טרי ומגישים.