קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

סקאלופה אל פיציולו

סקאלופה אל פיציולו
סקאלופן אל פיציולו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 554 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. ראש לחנות ולקחת פלפל, ירך עגל, עלי אורגנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. עם כפית ציון 62%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צלעות עגל פיציולו.

הוראות

1
בקערה רדודה מערבבים קמח עם מלח ופלפל שחור גרוס טרי. לחפור חתיכות עגל בתערובת קמח ולהניח בצד. במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים שמן זית על אש בינונית גבוהה עד שרק מעשנים. לנער עודף קמח מן העגל ומניחים חתיכות במחבת. מבשלים עד להזהבה מצד אחד, בערך 5 עד 6 דקות. הופכים וממשיכים לבשל עד להזהבה, בערך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
הסר חתיכות עגל ושופכים שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מוסיפים 1/2 כוס מים למחבת ומזלפים, מגרדים קלות בעזרת כף עץ כדי לשחרר חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים רוטב עגבניות ומביאים לרתיחה. החלף עגל במחבת ומעיל ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מניחים 2 חתיכות מוצרלה טרייה מעל כל חתיכת עגל ומכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל -350 מעלות למשך 6 עד 8 דקות, או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה טרייהמוצרלה טרייה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוציאים את התבנית מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מניחים עגל על מגש, מקיפים ברוטב, מפזרים אורגנו טרי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו טריאורגנו טרי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)