קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

סקווש אצטרובל ממולא באהבה: זוקה אל פורנו

סקווש אצטרובל ממולא באהבה: זוקה אל פורנו
סקווש אצטרובל ממולא באהבה: זוקן אל Forno יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 840 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. לך לחנות ותביא את פרמז'יאנו-רג' יאנו, אגוז מוסקט, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. נסו Butternut סקווש אטריות טורקיה בולונז ממולא בלוט סקווש עם נמס Gruyere: שתי דרכים, סקווש בלוט ממולא, ו סקווש בלוט ממולא (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
במחבת סאוט בינונית, מחממים 3 כפות חמאה, מוסיפים את הבצל והפטריות, ומטגנים עד שהם מתרככים והבצל משחרר את המיצים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
4
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בקערה גדולה, לשלב את mascarpone, Emmentaler, Parmigiano-Reggiano, ביצים, אגוז מוסקט, ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים את הבצל והפטריות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינה שוויצריתגבינה שוויצרית
מסקרפונהnameמסקרפונהname
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פטריותפטריות
מוסקטמוסקט
בצלבצל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
במחבת טחון, ממיסים את החמאה הנותרת וזורקים לקוביות הלחם, ומבשלים מעל חום גבוה עד שהם פריך.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מניחים את הדלעת בתבנית אפייה, תוך שימוש בשליש מתערובת הגבינה, ממלאים את תחתית כל הדלעת. באמצעות סך של חצי קוביות הלחם, למקם אותם בכמויות זוגיות לתוך כל אחד הסקווש. מעל שכבת קוביית הלחם עם יותר מתערובת הגבינה, ואז קוביות הלחם הנותרות, והגבינה הנותרת. החלף את החלק העליון על הדלעת וצלה 1 1/2 שעות בתנור, עד שהבשר רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
דלעתדלעת
גבינהגבינה
סקוושסקווש
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
8
הסר מהתנור, תן להתקרר במשך כמה דקות לגרוף את הגבינה והבשר כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור