קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

עגבניות וחציל ניוקי אופים

עגבניות וחציל ניוקי אופים
אם יש לך מוצרלה, פחיות של עגבניות, מחית עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב העוגה גביע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות בראוני פאדג'עם ציפוי בצק עוגיות כקינוח. נסו חציל, עגבניות ופטריות אופים, חציל, עגבניות ופרמזן אופים (Malanzane alla Parmigiana), ו ניוקי ועגבניות אופים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2
מערבבים בחציל ופטריות ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
3
מוסיפים את העגבניות המשומשות, מחית עגבניות ויין. מבשלים בעדינות במשך 15 דקות. ואז מתבלים עם קמצוץ של סוכר, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מערבבים את הניוקי לתוך הרוטב, ואז לקרוע את המוצרלה ומערבבים אותו לתוך המנה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
ניוקיניוקי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מוסיף את הבזיליקום רק לפני שאתה משרת את dish.To אופים: מראש לחמם את התנור ל 200c / 180 c מאוורר / סימן גז
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מטגנים את הבצל והשום עד רך. מערבבים את הצ ' ילי, ואז לשפוך עגבניות, יין פירה עגבניות. עונה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מערבבים את הניוקי ובזיליקום. למעלה עם מוצרלה ואופים במשך 20-30 דקות עד מוצרלה נמס וזהב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
ניוקיניוקי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לניוקי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.