עגבניות וחציל ניוקי אופים
אם יש לך מוצרלה, פחיות של עגבניות, מחית עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב העוגה גביע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות בראוני פאדג'עם ציפוי בצק עוגיות כקינוח. נסו חציל, עגבניות ופטריות אופים, חציל, עגבניות ופרמזן אופים (Malanzane alla Parmigiana), ו ניוקי ועגבניות אופים (מתכונים דומים).
הוראות
מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית עד למכרז.
מערבבים בחציל ופטריות ומבשלים עד רך.
מוסיפים את העגבניות המשומשות, מחית עגבניות ויין. מבשלים בעדינות במשך 15 דקות. ואז מתבלים עם קמצוץ של סוכר, מלח ופלפל.
מערבבים את הניוקי לתוך הרוטב, ואז לקרוע את המוצרלה ומערבבים אותו לתוך המנה.
מוסיף את הבזיליקום רק לפני שאתה משרת את dish.To אופים: מראש לחמם את התנור ל 200c / 180 c מאוורר / סימן גז
מטגנים את הבצל והשום עד רך. מערבבים את הצ ' ילי, ואז לשפוך עגבניות, יין פירה עגבניות. עונה ומערבבים היטב.
מערבבים את הניוקי ובזיליקום. למעלה עם מוצרלה ואופים במשך 20-30 דקות עד מוצרלה נמס וזהב.