קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגות לבה שוקולד

עוגות לבה שוקולד
עוגות לבה שוקולד דורש בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 2. מנה אחת מכילה 689 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו קמח, צ'יפס אפייה, ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. עם כפית ציון 19%, המנה הזו לא כל כך גדולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון עוגות לבה שוקולד, עוגות שוקולד לבה, ו עוגות לבה שוקולד.

הוראות

1
משמנים את התחתית ואת הצדדים של שני 6-עוז. רמקינס או כוסות פודינג.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מניחים רמקינים על תבנית עם נייר אפייה; מניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
במיקרוגל ממיסים שוקולד חצי מתוק וחמאה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
4
בקערה קטנה שלבו את הסוכר, הביצה והקמח; מערבבים פנימה תערובת שוקולד. מקפלים פנימה שבבי אפייה לבנים. כף את הבלילה לרמקינים מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אפייהחתיכות אפייה
שוקולדשוקולד
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
קערהקערה
5
אופים בחום של 400 ניתנים לזיהוי למשך 15-18 דקות או עד שמד חום קורא 160 צדדים לעוגה.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
6
הסר רמקינס לרשת להתקרר למשך 5 דקות. הפוך על צלחות הגשה; אבק עם סוכר של קונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב עוגת שוקולד מותכת עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "