עוגות קרם לימון מאייר
עוגות קרם לימון של מאייר עשויות להיות הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 185 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו את כל הקמח, קרם פרש, קליפת לימון רגילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Meyer Lemon Magic Custard Cake For Breakfast, לימונצ'לו ומאייר לימון סבאיון עם עוגות מקדאמיה פריכות וקליפת לימון מסוכרת, ו עוגות פודינג לימון מאייר.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה שמונה 3/4-cupramekins או כוסות פודינג.
לטאטא 1/2 cupplus 2 כפות סוכר, קמח, ו pinchof מלח בקערה בינונית כדי להתמזג.
קומבינמילק, חלמונים, מיץ לימון וקערה גדולה פילין לימון; לטאטא עד מעורבב.
מוסיפים תערובת פלור לתערובת חלמון ומקציףקוסטאר עד מעורבב. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף שיירה1 / 4 כוס סוכר ללבנים ולהכות עד stiffbut לא יבש. מקפלים 1/4 של לבנים לתוך פודינג.מקפלים את שאר הלבנים לתוך פודינג ב 2תוספות (פודינג יהיה נוזלי מעט).
לחלק פודינג שווה בין מוכןramekins.
מניחים ramekins ב roastingpan גדול.
יוצקים מספיק מים חמים לתוך פאן להתכנס באמצע הדרך למעלה הצדדים של ramekins.
עוגות Bakecustard עד חום זהובמערכת על גבי (עוגות פודינג יהיה slightlysoft במרכז), על 27 דקות. עוגות Chillcustard חשופות עד קר, לפחות 4 שעות, ואז לכסות ולשמור refrigerated.DO קדימה: עוגות פודינג יכול להיות made1 יום קדימה. שמור צונן.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את קרם fraîchein קערה בינונית עד מוקצף ברכות.
תריץ סכין קטנה סביב כל עוגה כדי לשחרר. הפוך כל עוגת ontoplate.
מניחים מנה של קרם fraîche על גבי עוגות oralongside ומגישים.
* נמכר בכמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מלכות.