עוגיות סוכר רכות של m&M ללא גלוטן
עוגיות סוכר רכות של m&M ללא גלוטן עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 125 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. גשו לסופר וקנו קיצור מוצק, תמצית לימון, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות סוכר רכות ולעיסה ללא גלוטן, סופר רך ללא גלוטן עוגיות סוכר, ו קרפיון נמוך ובריא וקינמון ללא גלוטן-בייגלה רך סוכר (ללא סוכר, שומן נמוך, סיבים גבוהים וחלבון גבוה ) (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני. מחממים תנור ל 325 מעלות; F. כיווני מעבד מזון: בקערה של 11 כוס או מעבד מזון גדול יותר, לשלב קמח אורז לבן, סוכר מגורען, קמח אורז מתוק, עמילן תירס, אבקת אפייה, מלח, מסטיק xanthan. הפעל מעבד מזון במשך 30 שניות לשלב. עצור מעבד מזון והוסף קיצור. הפעל מערבל עד קיצור הוא משולב; הבצק יתחיל להחזיק יחד, על 30 שניות.
מוסיפים ביצים, חלב, סירופ תירס, תמצית וניל ותמצית לימון. הפעל מערבל עד הבצק עבה יוצר, כ -30 שניות.
לפי הוראות יד: בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח אורז לבן, סוכר מגורען, קמח אורז מתוק, קורנפלור, אבקת אפייה, מלח, מסטיק xanthan.
חותכים למיקסר קמח עם חותך מאפה או הידיים שלך (להשתמש "תנועת הצמדה" עם האצבעות שלך) עד לא חתיכות גדולות של קיצור להישאר. אם אתה לסחוט את התערובת, זה צריך להחזיק יחד.
מוסיפים ביצים, חלב, סירופ תירס, תמצית וניל ותמצית לימון. מערבבים עם כף עץ עד הבצק הקשיח יוצר.
טיפת בצק, על שתי כפות כל אחד, על גיליון אפייה מרופדת קלף, שני סנטימטרים זה מזה. לחץ על שישה m & m של לכל עוגייה.
אופים עד שנקבע, הקצוות צריכים להיות חום קל, על 12 דקות. אפשר לעוגיות להתקרר על המחבת במשך שלוש דקות ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.