עוגת הקרום המושלמת של פאולה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. מתכונים דומים: עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו הסטרוגנוף הטוב ביותר של פאולה-פאולה דין.
הוראות
בקערת ערבוב גדולה, לנפות יחד את הקמח, מלח וסוכר.
הוסף את קיצור לשבור אותו עם הידיים שלך כמו שאתה מתחיל מעיל את כל זה עם הקמח.
מוסיף את קוביות חמאה קרות ולעבוד אותו לתוך הקמח עם הידיים או חותך מאפה. לעבוד את זה מהר, כך החמאה לא מקבל רך מדי, עד התערובת מתפוררת, כמו קמח תירס גס מאוד.
מוסיפים את מי הקרח, קצת בכל פעם, עד שהתערובת מתאחדת ויוצרת בצק. להביא את הבצק יחד לכדור.
כשזה מגיע יחד להפסיק לעבוד אותו אחרת הבצק יקבל מעל עבד וקשה. מחלקים את הבצק לשניים ולשטח אותו מעט כדי ליצור צורה דיסק. לעטוף כל דיסק בפלסטיק וצינה במקרר במשך כ 30 דקות. על משטח מקומח לגלגל כל דיסק החוצה למעגל 10 עד 11 אינץ 'לעשות פאי 9 אינץ'.