קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות16
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקלתית
מגזין

עוגת הקרום המושלמת של פאולה

עוגת הקרום המושלמת של פאולה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. מתכונים דומים: עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו הסטרוגנוף הטוב ביותר של פאולה-פאולה דין.

הוראות

1
בקערת ערבוב גדולה, לנפות יחד את הקמח, מלח וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
הוסף את קיצור לשבור אותו עם הידיים שלך כמו שאתה מתחיל מעיל את כל זה עם הקמח.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
מוסיף את קוביות חמאה קרות ולעבוד אותו לתוך הקמח עם הידיים או חותך מאפה. לעבוד את זה מהר, כך החמאה לא מקבל רך מדי, עד התערובת מתפוררת, כמו קמח תירס גס מאוד.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
חותך מאפיםחותך מאפים
4
מוסיפים את מי הקרח, קצת בכל פעם, עד שהתערובת מתאחדת ויוצרת בצק. להביא את הבצק יחד לכדור.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בצקבצק
5
כשזה מגיע יחד להפסיק לעבוד אותו אחרת הבצק יקבל מעל עבד וקשה. מחלקים את הבצק לשניים ולשטח אותו מעט כדי ליצור צורה דיסק. לעטוף כל דיסק בפלסטיק וצינה במקרר במשך כ 30 דקות. על משטח מקומח לגלגל כל דיסק החוצה למעגל 10 עד 11 אינץ 'לעשות פאי 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
עוטףעוטף