עוגת קפה כתומה
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו עוגת קפה כתומה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 348 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. לכו לחנות ואספו סוכר מגורען, חמאה, סוכר קונדיטורים ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. עם כפית ציון 25%, המנה הזו די גרועה. נסו עוגת קפה כתומה מטורפת, עוגת קפה כתום אגוז, ו עוגת קפה שקדים כתומים עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס חמאה תבנית עוגה עגולה בגודל 9 אינץ'.
מפרידים את בצק הביסקוויטים ל -8 ביסקוויטים.
מניחים 1 ביסקוויט במרכז התבנית.
חותכים את הביסקוויטים הנותרים לשניים ויוצרים 14 חצאי עיגולים. מסדרים את החלקים סביב הביסקוויט המרכזי כשצדדים חתוכים פונים לאותו כיוון.
מברישים חמאה מומסת מעל צמרות הביסקוויטים.
בקערה קטנה שלבו את אגוזי המלך, הסוכר המגורר וגרידת התפוז.
מערבבים היטב ומפזרים מעל ביסקוויטים.
אופים 20 דקות או עד להזהבה.
בינתיים, בקערה קטנה שלבו סוכר, גבינת שמנת ומיץ תפוזים של קונדיטורים. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומוסיפים עוד מיץ תפוזים, במידת הצורך, לדליל.
מזלפים זיגוג מעל עוגת הקפה החמה ומגישים.