קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם שוקולד

עוגת קרם שוקולד
גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, קורנפלור, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, תותים ופאי שמנת, ו חטיפי אפרסקים וקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעמעם את פני השטח של גיליון אפייה מעוטר בשורה התחתונה והצדדים עם ניילון נצמד. שמור את גליל הפלסטיק לעטוף בהישג יד, ולהניח בצד. ממיסים את השוקולד בדוד כפול או במיקרוגל על ידי מיקרוגל במרווחים של 15 שניות בקערת מיקרוגל בטוחה עד מומס ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
בקערה בגודל בינוני, לשלב את העמילן, מלח, וחצי הסוכר לטאטא יחד עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
עמילןעמילן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים את החלמונים ומקציפים במשך 2 דקות מבלי לעצור.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
תערובת צריך להיות צהוב חיוור עם סרטים עבים. תניח בצד. בסיר בינוני, לשלב את החצי השני של הסוכר והחלב ומערבבים לשלב. הגדר מעל חום בינוני ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
הסר מהחום.
6
לטאטא כל הזמן, לאט להוסיף חלב חם תערובת חלמון כמה כפות בכל פעם. כאשר חצי מתערובת החלב נוספה, יוצקים את תערובת הביצים בחזרה לתוך הסיר עם החלב הנותר ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
להחזיר מחבת לחום נמוך ולהמשיך לטאטא כמו התערובת מתעבה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
לטאטא דרך הגושים עד קרם מאפה הופך חלק. כאשר הוא מתחיל לבעבע, להקציף במשך שתי דקות נוספות, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
להקציף תמצית וניל. עם מרית גומי גדולה, מערבבים את השוקולד החם והמותך עד שהוא מעורבב באופן מלא. לגרד את הפודינג החוצה על הסדין מוכן ולחץ על שכבה נוספת של פלסטיק על פני השטח. אפשר לו להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מעבירים למקרר להירגע לפחות שעתיים.
11
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 425 ° F. כאשר התנור מוכן, מעטפת עוגה מקוררת קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
12
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון הוא חום זהוב, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
13
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
1
מניחים את פודינג שוקולד צונן בקערה, זה יהיה נוקשה מאוד גומי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
להקציף את הפודינג עד שהוא חלק.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
הוסף 1/4 של קצפת, ערבוב כדי להאיר ולשלב לחלוטין לתוך הפודינג. מקפלים את שאר הקרם, שמירה על כ 2 אונקיות, אשר תשתמש עבור צנרת על גבי. לגרד את הפודינג המואר לתוך קליפת העוגה מקורר. מקטרת את השמנת הנותרת על העוגה ומשתמש במיקרו-פלטה או בקולף, מגלחת שוקולד מלמעלה. צמרמורת עד 1 שעה לפני האוכל.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף