עוגת קרם שוקולד
גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, קורנפלור, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, תותים ופאי שמנת, ו חטיפי אפרסקים וקרם (מתכונים דומים).
הוראות
לעמעם את פני השטח של גיליון אפייה מעוטר בשורה התחתונה והצדדים עם ניילון נצמד. שמור את גליל הפלסטיק לעטוף בהישג יד, ולהניח בצד. ממיסים את השוקולד בדוד כפול או במיקרוגל על ידי מיקרוגל במרווחים של 15 שניות בקערת מיקרוגל בטוחה עד מומס ולשמור חם.
בקערה בגודל בינוני, לשלב את העמילן, מלח, וחצי הסוכר לטאטא יחד עד incorporated.
מוסיפים את החלמונים ומקציפים במשך 2 דקות מבלי לעצור.
תערובת צריך להיות צהוב חיוור עם סרטים עבים. תניח בצד. בסיר בינוני, לשלב את החצי השני של הסוכר והחלב ומערבבים לשלב. הגדר מעל חום בינוני ולהביא לרתיחה.
לטאטא כל הזמן, לאט להוסיף חלב חם תערובת חלמון כמה כפות בכל פעם. כאשר חצי מתערובת החלב נוספה, יוצקים את תערובת הביצים בחזרה לתוך הסיר עם החלב הנותר ומקציפים לשלב.
להחזיר מחבת לחום נמוך ולהמשיך לטאטא כמו התערובת מתעבה.
לטאטא דרך הגושים עד קרם מאפה הופך חלק. כאשר הוא מתחיל לבעבע, להקציף במשך שתי דקות נוספות, ולאחר מכן להסיר מהחום.
להקציף תמצית וניל. עם מרית גומי גדולה, מערבבים את השוקולד החם והמותך עד שהוא מעורבב באופן מלא. לגרד את הפודינג החוצה על הסדין מוכן ולחץ על שכבה נוספת של פלסטיק על פני השטח. אפשר לו להתקרר לטמפרטורת החדר.
מעבירים למקרר להירגע לפחות שעתיים.
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 425 ° F. כאשר התנור מוכן, מעטפת עוגה מקוררת קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון הוא חום זהוב, 10 עד 15 דקות.
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
מניחים את פודינג שוקולד צונן בקערה, זה יהיה נוקשה מאוד גומי.
להקציף את הפודינג עד שהוא חלק.
הוסף 1/4 של קצפת, ערבוב כדי להאיר ולשלב לחלוטין לתוך הפודינג. מקפלים את שאר הקרם, שמירה על כ 2 אונקיות, אשר תשתמש עבור צנרת על גבי. לגרד את הפודינג המואר לתוך קליפת העוגה מקורר. מקטרת את השמנת הנותרת על העוגה ומשתמש במיקרו-פלטה או בקולף, מגלחת שוקולד מלמעלה. צמרמורת עד 1 שעה לפני האוכל.