קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

עוגת שוקולד, אגוזים וגלידת וניל

עוגת שוקולד, אגוזים וגלידת וניל
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד, אגוזי לוז, ו עוגת גלידה Vanillan. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור קיץ. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. אם יש לכם חצי שוקולד, חצי חצי, גלידה vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו אגוזי לוז ופאי שוקולד עם קצפת וניל, גלידת וניל צ'אי, ו משקאות חריפים בטעם שוקולד אגוזים עם שמנת מוקצפת וניל מומלחת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים אגוזי לוז על תבנית אפייה גדולה; טוסט עד חום זהוב וריחני (6-8 דקות).
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מניחים 3/4 אגוזי לוז כוס במעבד מזון; תהליך עד אגוזים להפוך משחה (3-5 דקות), גירוד למטה הצדדים של קערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
4
הוסף שוקולד; תהליך עד הקרקע דק או נמס (על 1 דקה). השאר תערובת במעבד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
5
מוסיפים חצי וחצי, סוכר ומלח לסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
חום מעל בינוני; להביא רק לרתיחה, ערבוב להמיס סוכר. עם המנוע פועל על המעבד, יוצקים תערובת קרם דרך צינור ההזנה; תהליך עד תערובת חלקה מאוד (3-4 דקות), גירוד למטה הצדדים של הקערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
העברת תערובת אגוזי לוז לקערה; להוסיף וניל.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
תן מגניב לטמפרטורת החדר; בחוזקה לכסות בקירור עד מוכן לשימוש.
9
קו 9-x מחבת כיכר 5 אינץ ' עם 2 יריעות של ניילון לעטוף חופפים, משאיר חפיפה מספיק על הקצוות לעשות unmolding קל.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבת כיכרמחבת כיכר
10
מורחים 2 כוסות גלידת שוקולד באופן שווה במחבת, כדי לוודא לארוז אותו לפינות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מורחים באופן שווה עם 1/2 כוס שמורות אגוזי לוז להפיץ; להקפיא 15 דקות. למעלה עם שכבה חלקה של גלידת וניל ועוד 1/2 כוס אגוזי לוז להפיץ; להקפיא 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת ונילגלידת וניל
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
מורחיםמורחים
12
מורחים 2 כוסות גלידת שוקולד במחבת; למעלה עם ממרח אגוזי לוז 1/2 כוס הנותרים. הקש הנותרים 1/2 כוס אגוזי לוז לתוך החלק העליון של העוגה; לקפל פלסטיק לעטוף מעל כדי לכסות. להקפיא עד המשרד (לפחות 4 שעות).
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
אגוזי לוזאגוזי לוז
מורחיםמורחים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבתמחבת
13
הרם עוגה ממחבת עם ניילון לעטוף; להעביר ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבתמחבת
14
חותכים עוגה לפרוסות עם סכין משונן טבול במים חמים; לנגב יבש לאחר כל חתך.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן