עוגת שוקולד אירי קרם
עוגת שוקולד אירי קרם יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. אם יש לכם חמאה, בייליס שמנת אירית, פודינג שוקולד מיידי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו לחיי מקס אייריש קרים שוקולד שמנת גבינה בראוניז, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגת שוקולד מולסה שוקולד צ'יפס עם בייליס אייריש קרים זיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימם מראש תנור ל 191°.
מערבבים פירורי קרקר גרהם וחמאה מומסת עד מעורבב היטב. הקש תערובת לתוך צלחת עוגה 8 או 9 אינץ'.
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר עד שהוא כבר לא חם, על 5 דקות.
להעביר למקרר עד מקורר היטב, לפחות 30 דקות.
בתקיפות ובמהירות לטאטא יחד גלידת שוקולד מומסת, שמנת אירית, ותערובת פודינג. התערובת תתחיל להתעבות די מהר.
מורחים את התערובת לתוך קליפת העוגה מוכן.
שים את קליפת העוגה הממולאת במקפיא למשך שעה.
חמש עשרה דקות לפני ההקפאה נעשה, לשלב שוקולד וחמאה בקערה להגדיר מעל מים רותחים. מערבבים עם מרית גומי עד חלקה מומסת. מורחים בעדינות על גבי עוגת פודינג קפואה, מקפידים להתפשט בעדינות ורק בכיוון אחד, כך ששכבת הפודינג העדינה אינה נקרעת.
להחזיר את העוגה למקרר ולתת להגדיר במשך 2-3 שעות.
מגישים צונן, עם קצפת ואבק של אבקת קקאו, אם תרצה בכך.