תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שכבת מנטה עם ציפוי קנדי קיין. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 543 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח עוגות, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת מנטה ממתקים קנה Bundt, עוגת שוקולד של השטן עם ציפוי קנדי קיין, ו עוגת שכבות קטיפה אדומה עם ציפוי גבינת שמנת מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את העוגה: למקם מדפים באמצע שלישים התחתונים של התנור מחממים ל 350 מעלות F. חמאה קלה שלושה מחבתות עוגה עגולות 8 אינץ ' ומרפדים את תחתית עם נייר קלף; חמאה קלף ואבק עם קמח, הקשה על העודף. לנפות את הקמח, אבקת אפייה ומלח לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
חמאה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
קערה
תנור
2
מערבבים את החלב ואת תמציות וניל מנטה בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מנטה
וניל
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מקציפים את החמאה בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה, על 1 דקה. בהדרגה לנצח 1 כוס סוכר, ולאחר מכן להגדיל את מהירות המיקסר גבוה ולהמשיך להכות עד אור ורך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
4
הפחת את מהירות המיקסר לנמוך והוסף את תערובת הקמח ב 3 תוספות, לסירוגין עם תערובת החלב, מתחיל ומסתיים בתערובת הקמח, עד רק בשילוב. לגרד את הצד של הקערה, ולאחר מכן להגדיל את מהירות המיקסר בינוני להכות עד חלקה, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
5
בקערה גדולה נפרדת (באמצעות מקצף נקי), להכות את החלבונים ביצה עם מיקסר על מהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף את הסוכר 1/2 כוס הנותרים ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות, מבריק טופס, על 6 דקות. באמצעות מרית גומי, בעדינות לקפל את הלבנים לתוך הבלילה 3 תוספות עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מרית
בלנדר
קערה
6
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות.
7
אופים, מיתוג המיקום של המחבתות על באמצע הדרך, עד קיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
8
תן לעוגות להתקרר 10 דקות בסירים, ולאחר מכן להפעיל סכין סביב הקצוות ולהפוך על מדפים כדי להתקרר לחלוטין. לקלף את הקלף. (העוגות ניתן להכין עד 1 יום קדימה; לעטוף פלסטיק לאחסן בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
סכין
9
הפוך את הציפוי: למלא סיר בינוני עם 1 עד 2 סנטימטרים של מים ולהביא לרתוח מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
10
מערבבים את הסוכר, סירופ תירס, חלבונים ביצה, 2 כפות מים והמלח בקערה חסינת חום ולהגדיר מעל הסיר (לא נותנים לקערה לגעת במים).
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס
חלבונים
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
11
לטאטא עד הסוכר מתמוסס ואת התערובת רושמת 165 מעלות F על מדחום ממתקים, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מקציף
12
הסר את הקערה מהמחבת והכה עם מערבל במהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, על 5 דקות. הגבר את מהירות המיקסר לגבוה והכה עד רכות וקרירות, כ 4 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
מחבת
13
מוסיף את תמציות וניל מנטה להכות עד בשילוב, 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
מנטה
וניל
1
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש ומפיצים 1 ציפוי כוס על גבי; מפזרים על 2 כפות מקלות סוכריות מרוסקות. למעלה עם שכבת עוגה אחרת, להפיץ עם זיגוג כוס 1 ומפזרים עוד 2 כפות סוכריות מרוסקות מקלות. למעלה עם שכבת העוגה הסופית, ואז כפור את החלק העליון ואת הצד של העוגה עם זיגוג הנותרים.