עוגת תפוחים הפוכה דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לכם חלבונים ביצה, ארוחת זרעי פשתן, קמח עוגהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת תפוחים הפוכה / עוגת תפוחים הפוכה, עוגת תפוחים הפוכה, ו עוגת תפוחים הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
ממיסים סירופ תירס וחמאה במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' מצופה בריסוס בישול על חום בינוני-גבוה; מסירים מחום.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מפזרים 1/2 כוס סוכר פקאן; לסדר פרוסות תפוח spokelike מעל תערובת סוכר חום, עובד ממרכז המחבת לקצה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך