המתכון עוף Yakitori מוכן בסביבות 1 שעה ו -30 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון יפני. והוא יספק כ 45 מנות. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ירכיים עוף, זנגביל, סאקהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוף Yakitori, עוף Yakitori, ו עוף Yakitori (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר, להביא את המים וקומבו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
Kombu
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הוסף את bonito ולחזור לרתיחה.
3
הסר את המחבת מהחום ולתת לעמוד במשך 3 דקות. מסננים את המרק לסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
4
מוסיפים את סאקה, רוטב סויה, מירין וסוכר למרק ומרתיחים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה
מרק
מירין
סוכר
סאקה
5
בינתיים, להשרות 16 שיפודי במבוק במים במשך 20 דקות; לנקז. לסירוגין להשחיל את העוף ואת בצל ירוק על שיפודים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
עוף שלם
מים
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
6
דק מגררים את הג ' ינג ' ר לתוך מסננת קטנה, בסדר להגדיר מעל קערה. לחץ על המיץ מן הג ' ינג ' ר; אתה צריך 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר
מיץ
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
7
תדליק גריל.
ציוד שתשתמש בו
גריל
8
מברישים את העוף ואת הבצל הירוק עם שמן וגריל על חום מתון, מפנה, עד רק מבושל דרך, 10 דקות. רק לפני הסרת אותם מן הגריל, מברשת שיפודים עם מיץ זנגביל זיגוג סויה.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Birichino Jurassic Park Vineyard Vines Old Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc
2017 ספורט בושם של דבש פריחת תפוזים, חמאת תפוחים, brimstone, וכמה מבשר מוזר של לילך אשר מפעיל לא רק את מערכת הריח, אלא גם את המערכת הלימבית, מערכת העצבים האוטונומית, ומערכות אחרות הממוקמות במגזרים רחוקים יותר. לחות קרקע ואקלים מיקרו במהלך עונת הגידול של 2017 נותרה גבוהה למדי במהלך עונת הגידול בשל הגשמים העצומים מהחורף הקודם, דבר שתרם לפיתוח בוטריטיס צנוע אך משמעותי. נתקלנו לאחרונה בתנאים אלה בשנת 2013 וייצרנו יין דומה לזה בציר-רק את יבש בסגנון הידוע על ידי הצרפתים כמו sec tendre - יבש, עדיין רך. וכמו בצירים קודמים, היין הזה תוסס בפלדת אל חלד ללא חיסון, והוא הזדקן עד האביב הבא ב 8 נירוסטה ו 2 חביות עץ אלון הונגרי ניטראלי.