קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

עוף והפקעה

עוף והפקעה
עוף ו-Bodacious Bulb עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 697 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -49 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם גזר, פלפל טרי, עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-50 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 64% . נסו עוף רוזמרין משובחת פקעת שומר , עוגת נורה נסתרת , ופקעתשומר מזוגגת ומטוגנת בסגנון תומאס קלר (מתכונים דומים).

הוראות

1
שוטפים ומייבשים את העוף. על משטח יציב חותכים את העוף בעזרת סכין חדה ל-8 חלקים בתוספת עמוד השדרה.
מרכיבים שתצטרך
עוף, אורגני אם אפשרעוף, אורגני אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מתבלים את כל החלקים ב-1 כפית כל מלח ופלפל. מכסים ומקררים הכל מלבד עמוד השדרה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיךציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
בסיר גדול או בסיר קטן על אש גבוהה, הוסיפו 1 כף שמן שום וכשהוא חם, הוסיפו את עמוד השדרה של העוף המתובל. משחימים במשך 4 עד 5 דקות, ואז מוסיפים פנימה את שיני השום השמורות, התימין ואת הירקות החתוכים. הופכים את עמוד השדרה וממשיכים לבשל עד להשחמה היטב, 5 דקות נוספות. (טיפ של בחור: להסרה קלה בעת הכנת רוטב מאוחר יותר, קשרו את שיני השום בבד גבינה לפני הוספה לסיר).
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
שום, שמור משמן שוםשום, שמור משמן שום
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 כפות עגבניות רומא זרעו וחתוכים לקוביות2 כפות עגבניות רומא זרעו וחתוכים לקוביות
4
מזגוג את התבנית במעט מהציר כדי לשחרר את הפונדק מתחתית התבנית, ומוסיפים את הציר שנותר ואת המים. מביאים לרתיחה חזקה ומבשלים 45 דקות. מסננים את המוצקים אך שומרים את שיני השום בקערה.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מניחים לשבת ומרחפים את השומן מלמעלה. לְהַפְרִישׁ. אתה צריך להיות בערך 3 כוסות. אפשר להכין את זה מראש.
6
מחממים את התנור ל-250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
במחבת גדולה ועמוקה על אש גבוהה, מוסיפים 1/4 כוס שמן השום. כשהוא רק מתחיל לעשן, מוסיפים את שיני השום הפרוסות ומבשלים עד שהם רק פריכים וזהוב בהיר, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר ומפזרים מעט מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
9
מוסיפים פנימה את העוף ומשחימים בזהירות את החתיכות, הופכים לפי הצורך ומקבלים חום זהוב כהה ויפה מכל הצדדים. כשהחתיכות מסתיימות, מוציאים לתבנית עם נייר אפייה ומחממים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
מסננים את עודפי השומן מהמחבת שהעוף בושל בה ומניחים להבה בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מוסיפים פנימה את 1/4 כוס שמן השום הנותר ואת הקמח ומערבבים כל הזמן עד שנוצרת משחה. אפשרו ל-roux להתבשל במשך 1 עד 2 דקות, תוך ערבוב מתמשך, ולאחר מכן להקציף באיטיות את הציר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
מוסיפים כ-1/2 כוס בכל פעם וממשיכים לשלב. מנמיכים את האש לנמוכה לאחר שהתערובת הסמיכה ולאחר מכן מוסיפים פנימה את שיני השום המבושלות השמורות.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
13
מקציפים אותם לתוך הרוקס, מתקנים תיבול עם מלח ופלפל, אם צריך, והחזק אותם עד שירות על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
מניחים 1/2 כוס מרוטב השום על צלחת ומניחים כמה חתיכות עוף מעל. כף 1 כף מהרוטב על העוף ומקשטים בפטרוזיליה, קוביות עגבניות ופרוסות השום המטוגנות.
מרכיבים שתצטרך
שום מטוגןשום מטוגן
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
15
בסיר קטן על אש בינונית, מוסיפים מחצית מהשמן ואת כל השום.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
16
מחממים ומבשלים 10 דקות, מכוונים את האש לפי הצורך. מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
17
בצנצנת זכוכית נקייה של 16 אונקיות, הוסיפו את השום המוכן ואת השמן הנותר. מכסים ומקררים. השתמש תוך 2 עד 3 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1
השתמש בשמן זית באיכות טובה, אך לא כתית מעולה. אתה רוצה שמן זית שיכול לעמוד בחום מסוים, כי בקרוב תבשל הכל עם השמן הזה!
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מצא את פקעות השום הטריות, המוצקות והלבנות ביותר שתוכל למצוא. לפרק בעדינות את הנורה, ואז לקצץ בזהירות את קצה הגבעול מכל ציפורן ולקלף את הקליפות. היו בררנים, השתמשו בגדולים והשאירו את הקטנים למתכון אחר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
3
השתמשו בשמן לבישול, השתמשו בשום לכל דבר. לאחר שהשום נגמר, מתחילים מחדש.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'