קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

עוף ממולא במוצרלה מעושנת, עגבניות קלויות וברוקולי Rabe מעל תפוחי אדמה עם רוטב מרסלה

עוף ממולא במוצרלה מעושנת, עגבניות קלויות וברוקולי Rabe מעל תפוחי אדמה עם רוטב מרסלה
עוף ממולא מוצרלה מעושנת, עגבניות קלויות וברוקולי Rabe מעל תפוחי אדמה עם רוטב מרסלה נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 616 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 66 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך שאלוט, חזה עוף, מניית ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 86%. עוף ממולא במוצרלה מעושנת, עגבניות קלויות וברוקולי Rabe מעל תפוחי אדמה עם רוטב מרסלה, ספגטי אפוי פריטטה עם ברוקולי רב ומוצרלה מעושנת, ו ארוחת ערב: ברוקולי ראבה, פלפל אדום קלוי, מוצרלה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
כדי לצלות ירקות, מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
2
מניחים עגבניות ורפיני על תבנית אפייה ומתבלים במלח ופלפל ובמעיל עם 1/4 כוס שמן הזית. צולים את הירקות עד למכרז, ולאחר מכן להסיר ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ברוקולי רבהברוקולי רבה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
התחל את רוטב מרסלה על ידי חימום 1/4 כוס השמן במחבת טחון ובישול שאלוט או בצל בעדינות עד שקוף. Deglaze המחבת עם היין ולהוסיף את המניה טימין טרי. אפשר לצמצם ב-2/
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
עבור העוף הממולא, מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
עוף ממולאעוף ממולא
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
5
להניח חתיכת פלסטיק ארוכה לעטוף על קרש החיתוך שלך לתחוב אותו מתחת לצדדים של הלוח. חזה העוף צריך להיות ממוקם על קרש חיתוך מכוסה, צד העור למטה, עם מספיק מקום ביניהם, כך שהם יכולים לשכב שטוח אחרי שאתה "פרפר" אותם. כדי להפוך את הפרפר לחתוך, בזהירות לחתוך פתוח (מבלי לחתוך את העוף כל הדרך) ולהפיץ את הבשר של העוף החוצה, כך שתוכל להלום אותו החוצה לתוך חתיכה דקה אחת שבה תוכל למקם מלית ולאחר מכן להפשיל. מתבלים את השדיים במלח ופלפל. ואז לשים אורך נוסף של ניילון לעטוף על חזה עוף מתובל ו להשתטח עם פטיש בשר כדי לשלב את התיבול לתוך העוף. (כיסוי העוף עם הפלסטיק גם לשמור על הבלגן למטה כאשר אתה להלום עם פטיש הבשר.) עוף קילו דק ולהסיר פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
6
שכב פרוס מוצרלה מעושן על כל שד ואחריו ברוקולי rabe ועגבניות קלויות. מקפלים בכל קצה ומתגלגלים בחוזקה, מאבטחים עם קיסמים לפי הצורך, ומניחים על תבנית אפייה. מתבלים במלח ופלפל ומברשים עם 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
ברוקולי רבהברוקולי רבה
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
7
מניחים בתנור וצולים עד מזלג מכרז על 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
8
מניחים את תפוחי האדמה על תבנית אפייה, מתבלים במלח ופלפל, ומעילים בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
מניחים בתנור תפוחי אדמה צלויים עד שהם גם מזלג במכרז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
10
מסננים רוטב Marsala ולהקציף בחמאה כדי לסיים. מתבלים במלח ופלפל, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
הסר את כל קיסמים אבטחת העוף. פורסים כל גליל עוף כדי לחשוף את פנים ממולאים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
12
מניחים על צלחת הגשה עם תפוחי אדמה קלויים. רוטב מרסלה כפית סביב עוף.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
13
מקשטים עם עירית קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט