עוף פיקנטה עם פנקייק תפוחי אדמה
עוף פיקנטה עם פנקייק תפוחי אדמה יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 33 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 436 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שהוא פגע במקום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם קישואים, רוטב פיקנטה, חצאי חזה עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 66%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פאי תפוחי אדמה פיקנטה, סקילט עוף פיקנטה, ו עוף בגריל פיקנטה-דיז'ון.
הוראות
מחממים את השמן במחבת טפלון בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ולוחצים לתחתית המחבת ויוצרים "פנקייק" מוצק. מבשלים 10 דקות או עד שלביבת תפוחי האדמה משחימה היטב משני הצדדים, והופכים בזהירות את לביבת תפוחי האדמה באמצע זמן הבישול. אין לערבב.
מוציאים את לביבת תפוחי האדמה מהמחבת ושומרים על חום.
מוסיפים את העוף למחבת ומבשלים עד להשחמה טובה, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים פנימה את רוטב הקישואים והפיקנטה ומבשלים עד שהקישואים רכים והעוף מבושל תוך ערבוב מדי פעם. כף את תערובת העוף מעל לביבת תפוחי האדמה.