קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

עוף פיקנטי, חציל וקזדילה בצל מקורמל, מוגש עם עונג עגבניות מעורב

עוף פיקנטי, חציל וקזדילה בצל מקורמל, מוגש עם עונג עגבניות מעורב
עוף פיקנטי, חציל וקזדילה בצל מקורמל, המוגש עם עונג עגבניות מעורב עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של הר ד ' אובר. מתכון זה מכין 8 מנות עם 842 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילה אנצ' ו, מלח ופלפל, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב טורטיות קמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינמון סוכר צ'יפס כמו קינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. עם כפית ציון 60%, המנה הזו מוצקה. נסו קסדילה בצל מקורמל עוף, קסדילה עוף מנגל עם רוטב עגבניות מעושן ורוטב חלב, ו תבשיל עגבניות-בצל פיקנטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבלנדר משלבים את מרכיבי המרינדה ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מניחים את העוף בקערה בינונית, יוצקים עליו את המרינדה, מכסים ומכניסים למקרר למשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים שמן בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד שהם רכים ומקורמלים, בערך 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את החומץ הבלסמי והכוסברה ומבשלים 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
6
מחממים מחבת גריל.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
7
מברישים חצילים בשמן משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים 2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
מוציאים וקוצצים גס.
9
מחממים מחבת גריל על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
10
מוציאים עוף מהמרינדה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים 4 עד 5 דקות מכל צד עד לבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
11
נותנים לנוח 5 דקות ופורסים דק על ההטיה. הניחו בצד.
12
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מניחים 6 טורטיות על תבנית אפייה גדולה ולא משומנת. מחלקים את הגבינה, העוף, הבצל והחציל בין 6 הטורטיות ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
14
עורמים את הטורטיות ליצירת שלוש טורטיות 2 שכבות ומעליהן 3 הטורטיות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
15
מברישים את החלקים בשמן זית ומפזרים אבקת צ 'ילה אנצ' ו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
16
אופים 8 עד 12 דקות, או עד שהטורטיות מעט פריכות והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
17
חותכים לרבעים ומקשטים עם
18
סלסה עגבניות מעורבת.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
19
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

מרכיבים

8ריבס, קצוץ טרי או קפואאבקת אנצ'ו צ' ילהאבקת אנצ'ו צ' ילה2(חוֹרֶף)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)8עגבניות שרי, לרבעיםעגבניות שרי, לרבעים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כוסברה קצוצה דקכוסברה קצוצה דק3(חוֹרֶף)כוסברה קצוצהכוסברה קצוצה3(חוֹרֶף)כוסברה קצוצה דקכוסברה קצוצה דק98-inchsטורטיות קמח (8 אינץ')טורטיות קמח (8 אינץ')2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק3ציפורןשום, קצוץ גסשום, קצוץ גס1חלפיניו, קצוץ דקחלפיניו, קצוץ דק2ג'לפנוס, קצוץ גסג'לפנוס, קצוץ גס1חציל יפני, פרוס לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץחציל יפני, פרוס לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ ליים טרימיץ ליים טרי1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקג'ק מונטריי מגורדג'ק מונטריי מגורד596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות8ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זיתשמן זית8עגבניות אגס אדום, חצויעגבניות אגס אדום, חצוי8עגבניות אגס צהוב, חצויעגבניות אגס צהוב, חצוי2largesבצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חזה עוף ללא עצמות, ללא עורחזה עוף ללא עצמות, ללא עור1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'דר לבן מגורדצ'דר לבן מגורד8עגבניות שרי צהובות, לרבעיםעגבניות שרי צהובות, לרבעים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג, ורוזני נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי.
הפינו נואר הופק ובוקבק על ידי יקב המכונות העממיות, והיינן קני ליקיטפרקונג.
הפינו נואר הופק ובוקבק על ידי יקב המכונות העממיות, והיינן קני ליקיטפרקונג.
The Pinot Noir was produced and bottled by The Folk Machine winery, and winemaker Kenny Likitprakong.