עוף פריך עם רוטב חמוציות חריף אגס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1475 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם פתיתי פלפל, רגלי עוף, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו קציצות עוף פריכות עם רוטב שאלוט-אגס על תרד נבול, עוף מטוגן חריף במיוחד עם רוטב "דלתא", ו אסיה פריך כנפיים עוף + מתובל רוטב צ'ילי מתוק מתכון (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים את התיפופים ורגלי עוף לתוך מנות רדודות נפרדות ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רגל עוף
תופים עוף
3
מוסיפים 1/2 פתיתי פלפל אדום כפית 2 גבעולים רוזמרין לכל מנה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
רוזמרין
4
מסננים את האגסים ולשמור את המיץ ואגסים. להזמין 2 כפות מיץ עבור רוטב סלט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב לסלט
מיץ
אגס
5
יוצקים את המיץ הנותר מ 1 פחית של אגסים על כל מנה ולזרוק למעיל באופן שווה. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ
אגס
6
הפוך את הרוטב על ידי לטאטא יחד את שמורות 2 כפות מיץ אגס, מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ ליים
מיץ אגסים
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
כאשר אתה מוכן לטגן את העוף, לחמם אינץ ' של שמן קנולה על חום בינוני גבוה במחבת כבדה ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
שים את הקמח לתוך צלחת רדודה ומתבל היטב עם קאיין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פלפל קאיין טחון
קמח לכל מטרה
9
הסר את העוף מן המרינדה, הזמנת המרינדה. ללטף את העוף יבש מעיל עם תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
עוף שלם
קמח לכל מטרה
10
תן להם לנוח על צלחת בזמן שהשמן מתחמם. מטגנים את העוף בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
שמן בישול
11
לנקז אותם על מגבות נייר ולשמור חם.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
12
בעוד העוף מתבשל, מוסיפים את המרינדה לסיר בינוני. בחר את sprigs רוזמרין, להוסיף את shallots ולהביא לרתיחה. מבשלים עד המרינדה צמצמה בחצי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
רוזמרין
שאלות
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
סיר
13
מוסיפים את האגסים ומבשלים עד שהם חמים.
מרכיבים שתצטרך
אגס
14
יוצקים את התערובת לתוך בלנדר, מוסיפים את ג ' לי חמוציות וחמאה, ומחית בזהירות כפי שהוא חם. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל. התערובת צריכה להיות עבה אבל pourable. אם הוא דק מדי, להחזיר אותו לתוך המחבת ולהפחית אותו קצת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות
מלח ופלפל
תיבול
חמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
מחבת
15
יוצקים חלק מרוטב האגסים המתובל על צלחת ומניחים את רגלי העוף או התופים על גבי. לזרוק את ארוגולה עם ההלבשה ולשים ערימה קטנה על כל צלחת.