עוף צ'או מיין
צ'או מיין עוף לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם בצל, קרם מרוכז של מרק פטריות, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 44%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: איך לבשל יאקי-צ'או, הכלאה בין יאקיסובאן לצ' או מיין, עוף צ'או מיין, ו עוף צ'או מיין.
הוראות
בסיר מטגנים סלרי ובצל בחמאה עד שהם רכים. מערבבים מרק, מרק ורוטב סויה.
מוסיפים את העוף והפטריות; מחממים.
מעבירים ל -2 קו-טי משומן. תבנית אפייה.
מפזרים אטריות צ ' או מיין וקשיו.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד לחימום.
יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc
ריזלינג, גוורצטרמינר וצ 'נין בלאן הם בחירה מצוינת עבור צ' או מיין. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות דום פריניון (כמוסה קרועה). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-329 דולר לבקבוק.
דום פריניון (כמוסה קרועה)
צבע זהוב עם נצנוץ מדהים של ירוק. האף מורכב ואלגנטי. טעם קלוי ראשוני, כמו אגוזי לוז קלויים-אז הצעה של בריוש ודבש. על החיך, ההתקפה היא יוצאת דופן, נקייה, אפשר אפילו לומר מובנית היטב. קומפקטי ומוצק על החיך. אופי שומני וחומציות נראים מאוזנים לחלוטין. גימור ארוך, שמירה על רעננות ואפילו תקיפות עדינה, אדומה של פירות יבשים. זוהר, טוהר. אילן יוחסין והבחנה. תחושה של אלגנטיות ואיזון שולטים.