עוף צלוי לימון ושום
לימון ושום עוף צלוי נטול גלוטן,, ראשוני וקטוגני מנה עיקרית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1292 קלוריות, 81 גרם חלבון, ו 93 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שום, פלפל, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 94%. הציון הזה נהדר. נסו עוף צלוי לימון ושום, עוף צלוי לימון ושום, ו עוף צלוי עם שום, לימון וטימין (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
הסר את טפלי העוף. שוטפים את העוף מבפנים ומבחוץ.
להסיר כל עודף שומן ושאריות פיפטים וללטף את מחוץ יבש.
מניחים את העוף בתבנית צלייה גדולה. מלח ופלפל את החלק הפנימי של העוף. ממלאים את החלל בטימין, ושומרים מספיק טימין לקישוט מנת העוף, 1 לימון, חצוי ו -2 חצאי השום.
מברישים את החלק החיצוני של העוף בחמאה ומפזרים שוב מלח ופלפל. קושרים את הרגליים יחד עם חוט מטבח ותוחבים את קצות הכנף מתחת לגוף העוף.
חותכים 2 מהלימונים ברבעים ומפזרים את הרבעים ואת השום שנותר סביב העוף.
הניחו את פרוסות הבייקון מעל העוף לכיסוי.
צולים את העוף במשך שעה 1.
מוציאים את פרוסות הבייקון מהחלק העליון של העוף ומניחים בצד. המשיכו לצלות את העוף למשך 1/2 שעה נוספת, או עד שהמיצים מתבהרים כשחותכים בין רגל לירך.
מוציאים לפלטה ומכסים בנייר אלומיניום בזמן הכנת הרוטב.
הסר את כל כפות השומן מלבד 2 מתחתית התבנית.
מוסיפים את היין וציר העוף ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, ומבשלים במשך 5 דקות, או עד להפחתה בחצי.
מקשטים את מגש העוף בפרוסות הבייקון, השום הקלוי, הטימין השמור ולימון 1, פרוס.