קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות3
אירועיםחג ההודיה
מגזין

עוף צלוי עם כרישה, טרגון & גבינת עיזים מלית

עוף צלוי עם כרישה, טרגון & גבינת עיזים מלית
עוף צלוי עם כרישה, טרגון & גבינת עיזים מלית לוקח בערך 2 שעות ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. לך לחנות ותביא כרישה, שמן זית, נענע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: כרישה, פטריות ומילוי בייקון עם טרגון, עוף עם גבינת עיזים וטרגון, ו עוף ממולא בגבינת עיזים וטרגון.

הוראות

1
קוצצים את הכרישות והבצל דק למדי: השתמש בכפתור הדופק אם קוצצים אותם במעבד מזון, כך שהם לא פונים לדייסה. ממיסים חמאת 25 גרם/1oz במחבת גדולה המונחת על אש נמוכה ומטגנים את הירקות בעדינות במשך כ -10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד רך. שים את המחבת בצד כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הפשיטו את כל עלי העשב והניחו אותם במעבד מזון עם שאר החמאה, הגבינות, פירורי הלחם והירקות המקוררים. עונה, ואז דופק עד התערובת היא מסה מחוספס, דביק, כמו בצק.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מחממים התנור ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מניחים את העוף עם חלל גדול פונה לכיוונך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
הסר והשלך כל שומן שנותר בתוך הפתח. עכשיו בעדינות להפריד את העור על אזור השד מן הבשר מתחת: השתמש בקצה של סכין קטנה כדי להתחיל, ואז בעדינות להקל על האצבעות שלך בין ולעבוד אותם לקצה הרחוק משני הצדדים של עצם השד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
בלי לקרוע את העור, לדחוף בגושים של מלית, לעסות אותם ישר על הבשר. (לשים כל שאריות מלית לתוך חלל הצוואר הקטן.) משוך את העור בחזרה למקום ולאטום את המילוי על ידי תפרים 2-3 קיסמי עץ דרך הקצוות של הפתח, כמו מחט בשטיח. אתה יכול לעשות את המילוי עד 24 שעות קדימה, שמירה על זה נצמד-צולם במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
7
שים את העוף בתוך פח קלייה נוח הולם, למרוח את העור עם שמן ועונה. צלוי את העוף, חזה למעלה, במשך 30 דקות. הפעל את העוף על צידו, מתבלים עם כל מיצים, וצולים במשך 30 דקות נוספות, ולאחר מכן צולים לתקופה שווה בצד השני. עכשיו להפוך את חזה העוף שוב, ולהמשיך לצלות במשך 10-30 דקות, או עד המיצים לרוץ ברור כאשר שיפוד הוא דקר לתוך החלק העבה ביותר של הירך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
השאר את העוף לנוח בפח במשך 15-20 דקות, עטוף באופן רופף עם נייר כסף. כדי לשרת, תחילה להסיר את הקיסמים, ולאחר מכן לגלף את העוף, כפית חלק מלית רך על כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות