עוף צלוי עם כרישה, טרגון & גבינת עיזים מלית
עוף צלוי עם כרישה, טרגון & גבינת עיזים מלית לוקח בערך 2 שעות ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. לך לחנות ותביא כרישה, שמן זית, נענע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: כרישה, פטריות ומילוי בייקון עם טרגון, עוף עם גבינת עיזים וטרגון, ו עוף ממולא בגבינת עיזים וטרגון.
הוראות
קוצצים את הכרישות והבצל דק למדי: השתמש בכפתור הדופק אם קוצצים אותם במעבד מזון, כך שהם לא פונים לדייסה. ממיסים חמאת 25 גרם/1oz במחבת גדולה המונחת על אש נמוכה ומטגנים את הירקות בעדינות במשך כ -10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד רך. שים את המחבת בצד כדי להתקרר.
הפשיטו את כל עלי העשב והניחו אותם במעבד מזון עם שאר החמאה, הגבינות, פירורי הלחם והירקות המקוררים. עונה, ואז דופק עד התערובת היא מסה מחוספס, דביק, כמו בצק.
מחממים התנור ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C.
מניחים את העוף עם חלל גדול פונה לכיוונך.
הסר והשלך כל שומן שנותר בתוך הפתח. עכשיו בעדינות להפריד את העור על אזור השד מן הבשר מתחת: השתמש בקצה של סכין קטנה כדי להתחיל, ואז בעדינות להקל על האצבעות שלך בין ולעבוד אותם לקצה הרחוק משני הצדדים של עצם השד.
בלי לקרוע את העור, לדחוף בגושים של מלית, לעסות אותם ישר על הבשר. (לשים כל שאריות מלית לתוך חלל הצוואר הקטן.) משוך את העור בחזרה למקום ולאטום את המילוי על ידי תפרים 2-3 קיסמי עץ דרך הקצוות של הפתח, כמו מחט בשטיח. אתה יכול לעשות את המילוי עד 24 שעות קדימה, שמירה על זה נצמד-צולם במקרר.
שים את העוף בתוך פח קלייה נוח הולם, למרוח את העור עם שמן ועונה. צלוי את העוף, חזה למעלה, במשך 30 דקות. הפעל את העוף על צידו, מתבלים עם כל מיצים, וצולים במשך 30 דקות נוספות, ולאחר מכן צולים לתקופה שווה בצד השני. עכשיו להפוך את חזה העוף שוב, ולהמשיך לצלות במשך 10-30 דקות, או עד המיצים לרוץ ברור כאשר שיפוד הוא דקר לתוך החלק העבה ביותר של הירך.
השאר את העוף לנוח בפח במשך 15-20 דקות, עטוף באופן רופף עם נייר כסף. כדי לשרת, תחילה להסיר את הקיסמים, ולאחר מכן לגלף את העוף, כפית חלק מלית רך על כל מנה.