פאדג'מנטה
פאדג'מנטה נטול גלוטן, ומספק כ 32 מנות. לקינוח הזה יש 55 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לך אגוזים, חמאה, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 7%, המנה הזו גרועה מאוד (אך עדיין ניתנת לתיקון). מתכונים דומים: פאדג'מנטה, פאדג'מנטה, ו פאדג'מנטה.
הוראות
מרפדים את החלק התחתון והצדדים של 8 אינץ'. 4 אינץ'. מחבת כיכר עם נייר כסף. משמנים נייר כסף עם 1-1 / 2 כפיות חמאה; מניחים בצד.
בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת עד לקבלת קרם. מקציפים בהדרגה את הסוכר, הקקאו, החלב והווניל של הקונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה אגוזים.
מורחים לתבנית מוכנה. צמרמורת במשך שעה 1 או עד המשרד.
לשכבת מנטה מקציפים גבינת שמנת בקערה קטנה עד לקבלת קרם. מקציפים בהדרגה את הסוכר, החלב והחלץ של הקונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים סוכריות מנטה.
מורחים באופן שווה על שכבת שוקולד. צמרמורת במשך שעה 1 או עד המשרד.
בעזרת נייר כסף, הרם פאדג ' מהמחבת. קלף בעדינות נייר כסף.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד 'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לפאדג'. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "