קושיקשה
מוכן ב20 דק.
מנות32
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

פאדג'מנטה

פאדג'מנטה
פאדג'מנטה נטול גלוטן, ומספק כ 32 מנות. לקינוח הזה יש 55 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לך אגוזים, חמאה, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 7%, המנה הזו גרועה מאוד (אך עדיין ניתנת לתיקון). מתכונים דומים: פאדג'מנטה, פאדג'מנטה, ו פאדג'מנטה.

הוראות

1
מרפדים את החלק התחתון והצדדים של 8 אינץ'. 4 אינץ'. מחבת כיכר עם נייר כסף. משמנים נייר כסף עם 1-1 / 2 כפיות חמאה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת עד לקבלת קרם. מקציפים בהדרגה את הסוכר, הקקאו, החלב והווניל של הקונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
דבש הדריםדבש הדרים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מורחים לתבנית מוכנה. צמרמורת במשך שעה 1 או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
לשכבת מנטה מקציפים גבינת שמנת בקערה קטנה עד לקבלת קרם. מקציפים בהדרגה את הסוכר, החלב והחלץ של הקונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים סוכריות מנטה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
סוכריות מנטהסוכריות מנטה
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
מנטהמנטה
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מורחים באופן שווה על שכבת שוקולד. צמרמורת במשך שעה 1 או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
בעזרת נייר כסף, הרם פאדג ' מהמחבת. קלף בעדינות נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
חותכים לריבועים.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד 'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לפאדג'. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "