ניתן להכין את המתכון של פאי ספגטי קונפטי תוך 55 דקות בערך . מתאים ל-8 מנות. תמורת 72 סנט למנה , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למנה זו יש 255 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -12 גרם שומן למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם גבינת צ'דר, עגבניות, שעועית ירוקה חתוכה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 38% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו ספגטי קונפטי , ספגטי קונפטי וסלט ספגטי קונפטי .
הוראות
1
לשבור ספגטי לשניים; לבשל לפי הוראות האריזה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
2
מסננים ושוטפים במים קרים; לְהַפְרִישׁ. במחבת מטגנים בצל ושום בשמן עד לריכוך. מערבבים פנימה את העגבניות, רסק העגבניות, הפטרוזיליה, האורגנו, המלח והפלפל. מבשלים עד לחימום, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
בקערה גדולה זורקים את הספגטי והביצים. מערבבים פנימה אפונה, שעועית, ברוקולי, תערובת עגבניות, 1/4 כוס גבינת צ'דר וגבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
גבינת צ'דר חדה קראפט®
ספגטי
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
מעבירים ל-9 אינץ' משומן. תבנית קפיצית.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
5
מניחים תבנית על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מפזרים את יתרת גבינת הצ'דר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר חדה קראפט®
8
אופים 5-10 דקות יותר או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
מניחים לעמוד 10 דקות. הפעילו סכין סביב קצה המחבת כדי להשתחרר; להסיר צדדים.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Extra Dry. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.