מתכון פאי הרועה האיטלקי יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 469 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית אירופית. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש בידכם אורגנו, מלח, פלפל ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 45%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פאי רועה איטלקי, פאי רועה איטלקי, ו פאי רועים בסגנון איטלקי.
הוראות
1
מרפדים מעטפת מאפה לא מסומנת בעובי כפול של נייר כסף כבד.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פאי נוסף, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
אופים בחום של 450 למשך 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מוציאים מהתנור ומסירים נייר כסף; מניחים בצד. מנמיכים את האש ל-350 ש.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
במחבת גדולה מבשלים נקניק עד שכבר לא ורוד; מסננים היטב על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מניחים גבינת קוטג ' וביצה בבלנדר; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.