קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

פודינג לחם ארוחת בוקר

פודינג לחם ארוחת בוקר
מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 552 קלוריות. אם יש לך בגט, סירופ מייפל, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו פודינג לחם ארוחת בוקר, פודינג לחם ארוחת בוקר, ו פודינג לחם ארוחת בוקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם אתה נקניק הוא בתרמילים, לסחוט אותם מתוך התרמילים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
2
מחממים מחבת על אש בינונית גבוהה ומבשלים את הנקניק, שוברים אותו לחתיכות בגודל ביס, אבל לא מתפוררים אותו קטן מדי. לזרוק את הנקניק מבושל לתוך מסננת מתכת מעל הכיור כדי לנקז את כל שמן עודף ולאפשר לו להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
חותכים את צ 'דר לתוך רבע אינץ' קוביות. אתה יכול גם לגרוס אותו באמצעות מגררת גבינה, אבל אני אוהב שיש חתיכות גלויות של צ ' דר נמס. בקערה גדולה, מוסיפים את הביצים, החלב, הקרם וסירופ מייפל לקערה ומקציפים יחד עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
פומפיהפומפיה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
חותכים את הלחם המעופש לקוביות 1 1/2 אינץ 'ומוסיפים אותו לתערובת הביצה יחד עם נקניק מקורר צ' דר קוביות. בעדינות לערבב הכל יחד עד שרוב הנוזל נספג על ידי הלחם ולאחר מכן להעביר את התערובת לתבשיל תבשיל בטוח בתנור. מכסים ומקררים בין לילה. למחרת בבוקר, להסיר את התבשיל מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
שים את מתלה התנור בעמדה האמצעית מראש חום ל 350 מעלות F (170 C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר את הכיסוי ואופה את פודינג הלחם עד השחמה על גבי (כ 30-40 דקות).
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
טפטוף עם סירופ מייפל ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה