פודינג לחם ארוחת בוקר
מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 552 קלוריות. אם יש לך בגט, סירופ מייפל, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו פודינג לחם ארוחת בוקר, פודינג לחם ארוחת בוקר, ו פודינג לחם ארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
אם אתה נקניק הוא בתרמילים, לסחוט אותם מתוך התרמילים שלהם.
מחממים מחבת על אש בינונית גבוהה ומבשלים את הנקניק, שוברים אותו לחתיכות בגודל ביס, אבל לא מתפוררים אותו קטן מדי. לזרוק את הנקניק מבושל לתוך מסננת מתכת מעל הכיור כדי לנקז את כל שמן עודף ולאפשר לו להתקרר לחלוטין.
חותכים את צ 'דר לתוך רבע אינץ' קוביות. אתה יכול גם לגרוס אותו באמצעות מגררת גבינה, אבל אני אוהב שיש חתיכות גלויות של צ ' דר נמס. בקערה גדולה, מוסיפים את הביצים, החלב, הקרם וסירופ מייפל לקערה ומקציפים יחד עד לקבלת חלקה.
חותכים את הלחם המעופש לקוביות 1 1/2 אינץ 'ומוסיפים אותו לתערובת הביצה יחד עם נקניק מקורר צ' דר קוביות. בעדינות לערבב הכל יחד עד שרוב הנוזל נספג על ידי הלחם ולאחר מכן להעביר את התערובת לתבשיל תבשיל בטוח בתנור. מכסים ומקררים בין לילה. למחרת בבוקר, להסיר את התבשיל מהמקרר.
שים את מתלה התנור בעמדה האמצעית מראש חום ל 350 מעלות F (170 C).
הסר את הכיסוי ואופה את פודינג הלחם עד השחמה על גבי (כ 30-40 דקות).
טפטוף עם סירופ מייפל ומגישים חם.