פודינג פטל קוצ'ן
פודינג פטל קוצ'ן הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך תמצית vanillan, פטל, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו פודינג שזיפים קוצ'ן, ברים פטל קוצ'ן, ו שזיף מזוגג-Raspberry Kuchen (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב 1 כוס קמח ומלח; לחתוך בחמאה עד התערובת דומה פירורים גסים. מערבבים בקרם; טפיחה לתוך משומן 13-in. אקס-9-אין. צלחת אפייה.
מערבבים את הסוכר והקמח שנותר; מפזרים מעל הקרום.
מסדרים פטל על פני קרום. בקערה גדולה, לשלב סוכר וקמח. מערבבים ביצים, שמנת ווניל; לשפוך על פירות יער.
אופים ב 375° במשך 40-45 דקות או עד השחמה קלה.
מגישים חמים או מקורר. לאחסן במקרר.