אם יש לכם פלפל, שאלוט, עלי קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה יוצא מן הכלל. נסו צדפות עם פולנטה, פטריות בר, שרי ופירורי לחם פטרוזיליה, פולנטה רכה עם פטריות בר מוקפצות, ו פולנטה רכה עם פטריות יער (מתכונים דומים).
הוראות
1
פטריות מטוגנות בשמן זרעי ענבים חם על חום גבוה עד קרמל קל. להפחית את החום בינוני גבוה; להוסיף שאלוט, שום, טימין. מבשלים 3 דקות או עד שאלוט שקוף. מערבבים פטרוזיליה והבא 3 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים