קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

פולנטה רכה עם פטריות בר ופטרוזיליה

פולנטה רכה עם פטריות בר ופטרוזיליה
אם יש לכם פלפל, שאלוט, עלי קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה יוצא מן הכלל. נסו צדפות עם פולנטה, פטריות בר, שרי ופירורי לחם פטרוזיליה, פולנטה רכה עם פטריות בר מוקפצות, ו פולנטה רכה עם פטריות יער (מתכונים דומים).

הוראות

1
פטריות מטוגנות בשמן זרעי ענבים חם על חום גבוה עד קרמל קל. להפחית את החום בינוני גבוה; להוסיף שאלוט, שום, טימין. מבשלים 3 דקות או עד שאלוט שקוף. מערבבים פטרוזיליה והבא 3 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2
מגישים על פולנטה רכה.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה