פופי עוף תוצרת בית
פופי עוף תוצרת בית עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -39 גרם חלבון , 16 גרם שומן ובסך הכל 381 קלוריות . , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם יש לכם שמן קנולן, ירקות, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 50% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פופי עוף , פופי עוף ופירות עוף .
הוראות
בסיר גדול מטגנים את הבצל בשמן עד לריכוך. מערבבים פנימה קמח ותבלין עופות עד לתערובת; מוסיפים מרק וחלב בהדרגה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מעבירים ל-9 אינץ' משומן. צלחת פאי צלחת עמוקה. למעלה עם מאפה. לקצץ, לאטום ולחליל קצוות.
אופים בחום של 450 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהקרום מזהיב והמלית מבעבעת.