ניתן להכין את המתכון לוופלים פורטובלו עם סירופ בלסמי תוך כ-45 דקות . , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 394 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -25 גרם שומן . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש רצועות בייקון, אבקת אפייה, טימין ושמן קנולן. זה עובד היטב כארוחת בוקר. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. עם ציון של 27% , המנה הזו גרועה למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם וופלים עם סירופ שני ברי , סטייק פורטובלו בלסמי , וופל ביצים עם סירופ קינמון .
הוראות
1
בסיר קטן מערבבים חומץ וסוכר חום. להביא לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם ל-1/3 כוס. במחבת קטנה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מעבירים בייקון וטפטופים לקערה קטנה; להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים חמאה וגבינת עיזים; מקציפים עד לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
4
במחבת גדולה מטגנים פטריות בשמן עד לריכוך; להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מניחים 1/4 כוס פטריות במעבד מזון. מכסים ומעבדים עד לקצוץ דק מאוד. בקערה גדולה מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הטימין, הפלפל והמלח. בקערה נוספת מערבבים את הביצים, החלב, השמן והפטריות הקצוצות; מוסיפים לחומרים היבשים רק עד להרטיב. מקפלים פנימה את קוביות הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות שיני שום
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
קני סוכריות מרוסקים נוספים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
אופים במגהץ וופל שחומם מראש לפי הוראות היצרן עד להזהבה.