קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות50
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

פורטובלו ותרד בולונז

פורטובלו ותרד בולונז
פורטובלו ותרד בולונז דורש סביב 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 36 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל 908 קלוריות. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם מלח ופלפל, שמן זית, גבינת פקורינו-רומנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו רוטב יקר. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 74%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: טורקיה ותרד בולונז, לזניה בולונז עם תרד, ו פורטובלו-סלט תרד.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הפטריות המיובשות בסיר קטן ומכסים במים או בציר עוף. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך תלול.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מחממים סיר כבד על אש בינונית עד בינונית-גבוהה עם 2 סיבובים של המחבת שמן זית כתית מעולה. כשהוא חם, מוסיפים את החמאה וממיסים לשמן ואז מוסיפים פורטבלות. לאחר 6 דקות מוסיפים את הבצל, הגזר, הסלרי, השום ועלה הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
פטריות פורטובלופטריות פורטובלו
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
קולים עד שהם רכים, 15 דקות, ואז מפרידים ומוסיפים תרד. מתבלים את תערובת התרד במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים 1 דקה. נטפל ביין.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוציאים את הפטריות המיובשות מהנוזל. קוצצים את הפטריות ומערבבים לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
6
מוסיפים את הנוזל השריה, שומרים את הכפות האחרונות מכיוון שכל חצץ על הפטריות יתייצב בתחתית. מערבבים פנימה את החלב. מבשלים על אש נמוכה 20 דקות. מצננים לחלוטין ומאחסנים לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
7
מחממים את המנה על אש בינונית.
8
מוסיפים מעט ציר או חלב כדי לשחרר את הרוטב שוב.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
9
מביאים לרתיחה סיר מים גדול, ממליחים את המים ומבשלים את הפסטה לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
מסננים את הפסטה וזורקים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
11
מגישים בקערות רדודות, ומעליהן פטרוזיליה וגבינת פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

מרכיבים

3(חוֹרֶף)חמאה, חתוכה לחתיכותחמאה, חתוכה לחתיכות1קטןגזר, קלופים וקצוצים דק או מגורדגזר, קלופים וקצוצים דק או מגורד1צלע קטנהסלרי, קצוץ דקסלרי, קצוץ דק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים או ציר עוףמים או ציר עוף28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות פורצ'יני מיובשות או פטריות בר מעורבותפטריות פורצ'יני מיובשות או פטריות בר מעורבות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש1קומץפטרוזיליה טרי שטוח עלה, קצוץ דקפטרוזיליה טרי שטוח עלה, קצוץ דק1עלה דפנה טריעלה דפנה טרי3ציפורן גדולהשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואאגוז מוסקט מגורד טרי, לפי הטעםאגוז מוסקט מגורד טרי, לפי הטעם2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פסטה פפרדלה או פטוצ'יניפסטה פפרדלה או פטוצ'יני4ריבס, קצוץ טרי או קפואגבינת פקורינו-רומנו מגוררתגבינת פקורינו-רומנו מגוררת4largesפטריות פורטובלו, זימים מגורדים, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץפטריות פורטובלו, זימים מגורדים, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תיבת אורגני קצוץ קפוא תרד, מופשר וסחט יבש במטבח מגבתתיבת אורגני קצוץ קפוא תרד, מופשר וסחט יבש במטבח מגבת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת