פטוצ'יני אלפרדו הרביעי
פטוצ'יני אלפרדו הרביעי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 17 גרם חלבון, 53 גרם שומן, ובסך הכל 717 קלוריות. צאו לחנות ואספו גבינת פרמזן, פלפל גרוס, אבקת שום ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 34%. נסו פטוצ'יני אלפרדו, פטוצ'יני אלפרדו, ו פטוצ'יני אלפרדו עבור מתכונים דומים.
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מוסיפים פסטה ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד לדרגת אל-דנטה; מסננים.
בסיר בינוני על אש נמוכה, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה שמנת ופלפל, מבשלים עד שהתערובת מתחילה להסמיך, 5 דקות. מערבבים פנימה פרמזן עד להמסה. מוסיפים פטרוזיליה, אגוז מוסקט ואבקת שום, לבשל 1 דקה יותר. זורקים עם פסטה מבושלת.