פטוצ'יני עם רוטב שמנת עגבניות איטלקי נקניק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני עם רוטב שמנת עגבניות איטלקי נקניק. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 745 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. 1317 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך עגבניות במיץ, גבינת פרמזן, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 51 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. נסו פטוצ'יני עם רוטב עגבניות ונקניקיות שמנת, נקניק איטלקי, כרוב עלים ופטוצ'יני עגבניות מבעבע, ו פטוצ'יני עם נקניק איטלקי ורוטב זית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מים לפסטה: מניחים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה (1 כף מלח על כל 2 ליטרים של מים). בעוד מי הפסטה מתחממים, הכינו את הרוטב בשלב הבא.
מחממים שמן זית במחבת גדולה בחום בינוני.
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתחיל לרכך, על 3 דקות.
הוסף נקניק איטלקי: לשבור את הנקניקיות האיטלקיות המתוקות ומתובלות כמו שאתה מוסיף אותם למחבת. לזרוק עם שאלוט, להגדיל את החום בינוני גבוה, ומבשלים עד כבר לא ורוד, על 5 דקות.
מערבבים את השמנת ומבשלים במשך 5 דקות.
מערבבים את העגבניות, המיצים שלהם, ואת המרווה. מבשלים במשך כ 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב מתעבה.
מבשלים את הפסטה: מי הפסטה צריכים להיות רותחים עד עכשיו. לאחר הרוטב התבשל במשך כ 5 דקות, מוסיפים את הפסטה למים מלוחים רותחים ומבשלים, שנחשפו ברתיחה מתגלגלת, עד הפסטה היא אל דנטה, מבושל דרך אבל עדיין קצת מוצק לנשוך.
שמור 1/2 כוס מי הפסטה ולנקז את הפסטה.
הפסטה עם הרוטב ולהוסיף קצת מי פסטה שמורות אם המנה נראית יבשה.
מתבלים במלח ופלפל ומפזרים גבינה להגשה.