קושיקשה
מוכן ב51 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

פטוצ'יני עם רוטב שמנת עגבניות איטלקי נקניק

פטוצ'יני עם רוטב שמנת עגבניות איטלקי נקניק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני עם רוטב שמנת עגבניות איטלקי נקניק. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 745 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. 1317 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך עגבניות במיץ, גבינת פרמזן, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 51 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. נסו פטוצ'יני עם רוטב עגבניות ונקניקיות שמנת, נקניק איטלקי, כרוב עלים ופטוצ'יני עגבניות מבעבע, ו פטוצ'יני עם נקניק איטלקי ורוטב זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מים לפסטה: מניחים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה (1 כף מלח על כל 2 ליטרים של מים). בעוד מי הפסטה מתחממים, הכינו את הרוטב בשלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מבשלים שאלוט ושום: 
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
מחממים שמן זית במחבת גדולה בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתחיל לרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
5
הוסף נקניק איטלקי: לשבור את הנקניקיות האיטלקיות המתוקות ומתובלות כמו שאתה מוסיף אותם למחבת. לזרוק עם שאלוט, להגדיל את החום בינוני גבוה, ומבשלים עד כבר לא ורוד, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מערבבים את השמנת ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
7
מערבבים את העגבניות, המיצים שלהם, ואת המרווה. מבשלים במשך כ 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
8
מבשלים את הפסטה: מי הפסטה צריכים להיות רותחים עד עכשיו. לאחר הרוטב התבשל במשך כ 5 דקות, מוסיפים את הפסטה למים מלוחים רותחים ומבשלים, שנחשפו ברתיחה מתגלגלת, עד הפסטה היא אל דנטה, מבושל דרך אבל עדיין קצת מוצק לנשוך.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
שמור 1/2 כוס מי הפסטה ולנקז את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
10
הפסטה עם הרוטב ולהוסיף קצת מי פסטה שמורות אם המנה נראית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
מתבלים במלח ופלפל ומפזרים גבינה להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה