פטריות ביף סטרוגנוף הוא מתכון מזרח אירופאי שמגיש 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 37 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 533 קלוריות. מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פטריות, חמאה, שמנת וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כ-30 דקות. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 55%. הציון הזה מוצק. נסו פטריות בקר סטרוגנוף, בקר ופטריות סטרוגנוף, ובקר ופטריות סטרוגנוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה מחממים חמאה ושמן על אש בינונית-גבוהה. סטייק חום; מוציאים בעזרת כף מחוררת ושומרים חם.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
להוסיף פטריות; לטגן עד לריכוך. מחזירים את הסטייק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ביף סטרוגנוף עובד ממש טוב עם שיראז, Nero D Avola ו-Primitivo. עבור סטרוגנוף בקר שמנת ופטרייתית, תרצו אדום מודגש שיתאים. אתה יכול לנסות את Famille Vincent Cremant de Bourgogne. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.