שיקגו Deep-Dish Pizzan תוצרת בית היא מנה ים תיכונית עיקרית. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 423 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -27 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . גשו לסופר וקנו פלפל, שמרים מהירים, עגבניות משומרות ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 44% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Chicago Deep Dish Pizza , Chicago Deep-Dish Pizza ו- Chicago Deep-Dish Pizza .
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים 1-1/2 כוסות קמח, קמח תירס, שמרים, סוכר ומלח. בסיר קטן מחממים מים ושמן ל-120-13
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
24 פרוסות פפרוני, לא חובה
פפרוני, לא חובה
1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להוסיף לחומרים היבשים; מקציפים רק עד להרטיב. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®
3
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
במחבת גדולה מטגנים את הפטריות ב-2 כפיות שמן עד לריכוך. מערבבים בקערה גדולה את העגבניות, רוטב העגבניות, רסק העגבניות, השום והתבלינים.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
משמנים בנדיבות 13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית או כלי אפייה עם 2 כפיות השמן הנותרות. מנקבים בצק למטה.
Deep Dish Pizza עובד ממש טוב עם סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. אתה יכול לנסות Naked Winery Diva, , Sangiovese. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
דיווה יקב עירום, , סנג'ובזה
זר אלון פטריות אדמה עם פתיחה והתזה ראשונה. סיגריות תות שדה וסוכריות מתוקות על החך עם טאנינים רכים וסיומת בינונית ארוכה.