קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות1
ציון בריאות78
מגזין

פיצה הקרום החתימה של ג'יי

פיצה הקרום החתימה של ג'יי
קרום הפיצה החתימה של ג'יי דורש מסביב 1 שעה ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1860 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-26 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו קרום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . אם יש לך שמרים, שמן זית, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 97%. מתכונים דומים: עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, Daytrip הקרואטי "pizzan extra" (: כרוב ניצנים, אגוז & Pesto Pizzan על קרום חיטה מלאה), ו פיצה פפרוני עם קציץ פיצה חום.

הוראות

1
בקערה גדולה, להמיס את השמרים וסוכר חום במים, ולתת לשבת במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים את המלח והשמן לתוך פתרון השמרים.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מערבבים 2 1/2 כוסות של הקמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
להפוך את הבצק על משטח נקי, מקורנן היטב, ולשים יותר קמח עד הבצק הוא כבר לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
מניחים את הבצק לקערה משומנת היטב, ומכסים במטלית.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
תן את הבצק לעלות עד כפול; זה צריך לקחת בערך 1 שעה. אגרוף למטה הבצק, וליצור כדור הדוק. אפשר לבצק להירגע לרגע לפני היציאה. השתמש למתכון הפיצה האהוב עליך.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
אגרוףאגרוף
7
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). אם אתה אופה את הבצק על אבן פיצה, אתה יכול למקם את התוספות שלך על הבצק, ואופים מיד. אם אתה אופה את הפיצה במחבת, שמן קלות את המחבת, ותן לבצק לעלות במשך 15 או 20 דקות לפני הציפוי והאפייה.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
אופים פיצה בתנור שחומם מראש, עד הגבינה והקרום הם חום זהוב, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור