פיצה מרגריטה תות
פיצה מרגריטה תות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה עד 56 גרם חלבון 221 גרם של שומן, וסך הכל 4832 קלוריות. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום האם. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך עמילן תירס, תותים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. . נסו פיצה מרגריטה גביני חומוס עם פסטו לחם פיצה בגריל, מרגריטה פיצה, ו מרגריטה פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
שים בצק עוגיות על מחבת פיצה 12 אינץ', מתגלגל כדי להתאים את הקצוות בשכבה אפילו.
אופים בצק עוגיות 'קרום' בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 10 עד 14 דקות. קרום מגניב בטמפרטורת החדר עד מגניב מספיק כדי להתמודד. בזהירות להחליק מרית מתחת "הקרום"ולהסיר מחבת מגש גדול, שטוח.
מקציפים 1 כוס חלב ופודינג לערבב יחד בקערה עד חלקה; לשים בצד עד שנקבע.
מקציפים גבינת שמנת וחלב 1/2 כוס יחד בקערה נפרדת.
מוסיפים תערובת פודינג לתערובת גבינת שמנת ומערבבים עד חלקה; להפיץ באופן שווה על ' הקרום.'
מערבבים מרגריטה לערבב, סוכר, קורנפלור יחד בסיר על חום בינוני גבוה; לבשל ומערבבים עד הסוכר מתמוסס לחלוטין ואת התערובת מתעבה לתוך סירופ.
הסר מהחום כדי להתקרר מעט. מערבבים תותים לתוך הסירופ; יוצקים על הפיצה 'קרום' ולהתפשט באופן שווה.
נקודה שכבת תות עם ציפוי מוקצף.