קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פירה אפוי עם אפונה, גבינת פרמזן ופירורי לחם

פירה אפוי עם אפונה, גבינת פרמזן ופירורי לחם
פירה אפוי עם אפונה, גבינת פרמזן ופירורי לחם עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 19 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל 637 קלוריות. מתכון זה משמש 8. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. מתכון זה מרשת מזון דורש חמאה, חמאה, חמאה ומלח כשר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 82%, וזה אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פירה אפוי, עם פנצ'טה, גבינת פרמזן ופירורי לחם, פירה בטטה עם פירורי לחם גבינה כחולה, ו שום פרמזן סגנון אפוי פירה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
חממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. חמאה תבנית אפייה בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
לתפוחי האדמה: בסיר גדול שלבו את החמאה, המלח ותפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות את תפוחי האדמה ב -1 אינץ'. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מרתיחים עד שתפוחי האדמה רכים מאוד, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים אותם לאותו סיר. בעזרת מועך תפוחי אדמה מועכים את תפוחי האדמה לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מערבבים פנימה את המוצרלה, החלב, הפרמזן והחמאה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
7
מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
לאפונה: במחבת בינונית ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את האפונה המופשרת ומבשלים עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
10
מוסיפים את המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
11
בעזרת כף גדולה יוצרים באר בגודל 4 אינץ ' במרכז תפוחי האדמה וממלאים באפונה המבושלת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
12
לציפוי: מערבבים את הגבינה ופירורי הלחם בקערה קטנה לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
מפזרים את תערובת פירורי הלחם על הפירה (ניתן להכין עד לנקודה זו 6 שעות לפני הזמן; מכסים ומצננים).
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
14
מזלפים את החלק העליון בשמן זית ואופים עד שהציפוי מזהיב, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

מרכיבים

01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה8ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי2(חוֹרֶף)פירורי לחם יבשיםפירורי לחם יבשים11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.מלח כשר בתוספת תוספת לתיבולמלח כשר בתוספת תוספת לתיבול168אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מוצרלה מגוררתמוצרלה מגוררת8ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולה, לטפטוףשמן זית כתית מעולה, לטפטוף50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי75אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי290אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אפונה קפואה, מופשרתאפונה קפואה, מופשרת2kgsתפוחי אדמה russet, קלופים, לחתוך לחתיכות 1 אינץתפוחי אדמה russet, קלופים, לחתוך לחתיכות 1 אינץ114אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(1 מקל) חמאה ללא מלח, נמס(1 מקל) חמאה ללא מלח, נמס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה לא מלוחה, בטמפרטורת החדר, לשימון תבנית האפייהחמאה לא מלוחה, בטמפרטורת החדר, לשימון תבנית האפייה2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר2446 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב מלא, בטמפרטורת החדרחלב מלא, בטמפרטורת החדר